TV Lillebælt ændrer koncept

Fra næste uge bliver der kun produceret TV-indslag, reportager og udsendelser på TV Lillebælt. Dermed bliver artikler ikke længere publiceret.

“Der går en del tid med at udgive artikler på vores hjemmeside og ressourcerne er ikke til det, når TV også skal produceres”, lyder det fra indehaver Michael Jacobsen.

TV Lillebælt skal producere TV, som i tiden før internettet for alvor blev hvermandseje og TV-stationerne begyndte at skrive artikler.
I stedet for at bruge tiden på at producere nyheder som artikler, vil jeg hellere bruge energien på at lave flere indslag til TV.

Unikt medie

TV-mediet er meget unikt og kan nogle flere ting end artikler med et billede. Her er der mange levende billeder og lyd, der giver følelsen af et godt indblik i at være med til f.eks. et arrangement, indvielse og andre ting.
TV Lillebælt skal skille sig ud fra andre nyhedsmedier, der bringer artikler og vise nyheden og historierne fra samfundet på en mere spændende måde.

Udsendelser til virksomheder

Vi har netop startet et nyt produkt op, hvor vi tilbyder virksomheder at producere en udsendelse med et portræt af deres erhverv. Her laver vi interviews fra firmaets adresse og snakker om baggrund, historie, visioner og produkter. Udsendelsen bliver vist på TV Lillebælt og bliver derefter liggende i arkivet, så seerne kan finde det ved et senere søgning.
Derudover får virksomheden en kopi, som de frit må bruge til markedsføring på deres hjemmeside og sociale medier.

“Jeg håber at målgruppen, der mest læser artikler på vores hjemmeside, vil tage godt imod det nye format”, slutter Michael Jacobsen.

Michael Jacobsen

Fakta om TV Lillebælt

TV Lillebælt producerer TV-indslag og reportager til trekants-området og vestfyn. Indholdet bliver sendt via internettet, som man kan se på hjemmesiden: TVlillebælt.dk
TV-indslagene kan man altid se, når man har tid og lyst, da det ligger fast i arkivet. Formatet kendes også som streaming, der i disse tider er populært hos unge mennesker.

TV Lillebælt blev startet den 1. marts 2019 og en del af indholdet kommer fra tidligere TV-projekter, som indehaver Michael Jacobsen har arbejdet med.