TV Lillebælt

TV Lillebælt

Kolding Vejle Fredericia Odense Middelfart Assens

Koldings kulturtilbud holder åbent – online

PR-foto

Mens hele Danmark lukker ned, holder Koldings kulturinstitutioner døgnåbent med tilbud for både børn og voksne på nettet. Hop ind på facebook-siden KulturKolding, der dagligt sørger for inspiration til kulturoplevelser.

Kultur handler om fællesskaber og er det kit, der binder os sammen. Så hvad nu, hvor alle kulturinstitutionerne er lukket ned og vi sidder hjemme hver for sig? Hvad kan vi så gøre, hvis Netflix ikke er hele svaret. Det har KulturKolding et bud på.

KulturKolding markedsfører kulturen i Kolding på de sociale medier og skruer her under corona-krisen kraftigt op under indsatsen på facebook. Initiativet skal give Koldings borgere mulighed for at få kulturen hjem i stuerne, og andre uden for kommunegrænsen er selvfølgelig også hjerteligt velkommen. Det fortæller kulturchef Lisbet Holten Lambert.

– Det handler om, at vi gerne vil være med til at sikre, at vi kan bevare fællesskabet hver for sig, så at sige og om at inspirere til at få gode kvalitets-kulturoplevelser selv om de forskellige kulturinstitutioner holder lukket, fortsætter Lisbet Holten Lambert og tilføjer:

– Og så handler det også om, at vi gerne vil bidrage til at støtte op om kulturinstitutionerne, som er hårdt ramt af corona-krisen. På facebook-siden kan man se, hvordan man kan støtte de institutioner, der er helt afhængige af indtægter og virkeligt pressede af situationen.

Hvis man ikke allerede følger facebook-siden KulturKolding, kan man finde den ved at skrive facebook.com/kulturkolding. Siden samler de mange online-kulturinitiativer, som Koldings kulturinstitutioner stiller til rådighed og hver dag bliver der lagt ny inspiration på siden, man kan følge med i – og deltage i. Det er f.eks. digitale udstillinger, bibliotekets mange on-linetilbud, kreative udfordringer fra Nicolai for børn og Kulturskolen og Geografisk Have, der laver guidede meditationer.