Koldinghus har åbnet Slotsgården og butikken

I dag kl. 11.00 åbnede Koldinghus porten til slotsgården og døren til slotsbutikken. Planen er, at slotsporten skal stå åben for nysgerrige og forbipasserende – også efter museet åbner 8. juni.

Ved at åbne porten skaber vi mere plads for gæsterne og nedsætter smittefaren, lyder det i en pressemeddelelse. Frem til 8. juni kan du komme ind i gården og slotsbutikken alle dage 11-16 og der er gratis adgang.

Hold øje med museets hjemmeside, før du kigger forbi. Der kan komme ændringer. Hold dig opdateret her.

Mange har allerede i dag kigget forbi og nydt springvandet i slotsgården og slotsbutikken, som er udvidet med et ekstra rum for at skabe mere plads og luft. Der er naturligvis også sørget for håndsprit, plexiglas og alle de nødvendige restriktioner, så gæsterne kan føle sig trygge under besøget.

Annonce

CUBA Vodka 30 %


En serie bestående af 12 forskellige varianter med hver deres unikke smag, samt en ren vodka uden tilsat smag. Alle CUBA varianterne er lette at mixe fantastiske velsmagende drinks med – både som ”speed-mix” ved kun at tilsætte sodavand eller juice – men også til cocktails. CUBA varianterne kan med fordel også blandes med SMÅ Sure shots, der er med til at give et lækkert twist til drinken.

Slotbutikken Anbefaler:

  • ”Slotspotten” inspireret af en oprindelig potte lavet på Fredensborg Slot fra 1860 i antique-rosa og grå i flere størrelser fra Bergs Potter.
  • Friske forsyninger af kaffe fra det lokale ”Kolding Kafferisteri”. Kaffen fås både i 100 gr. og 250 gr. poser med hele bønner samt 100 gr. poser malet kaffe.
  • Mild og skånsom håndsæbe og håndcreme fra Dronning Dorotheas Badstue. Sælges enkeltvis, men også som gavepakke.
  • Smukt porcelæn fra Laura Ashley: Krus, skåle og tallerkener i flotte blå mønstre. Laura Ashley var en britisk designer, som bl.a. blev kendt for sine mange smukke stof-design i 1970’erne. Slotsbutikken på Koldinghus er en af de få, der forhandler Laura Ashley porcelæn i Danmark.
PR-foto