Guide til 10 ture i Koldings vidunderlige natur

Brug Kristi Himmelfartsferien til at tage på tur i Koldings vidunderlige natur. Ny naturtursfolder guider dig ud på 10 forskellige oplevelser til fods eller på cykel. Hent folderen på biblioteket eller find den digitalt på oplevkolding.dk

Tag på cykeltur langs Lillebælts kyst, oplev ådale og søer eller find ture til særlige, halv-hemmelige eller anderledes naturområder. VisitKolding og Kolding Kommune har netop udgivet en ny folder, der guider dig ud på 10 forskellige ture i Koldings vidunderlige natur.

– Vi har så mange fine turmuligheder i Kolding og med folderen har vi gerne villet gøre det ekstra nemt at komme af sted og blive inspireret til at komme steder hen i kommunen, som du måske ikke lige kendte i forvejen. Flere af ruterne hænger sammen og giver dig mulighed for bare at fortsætte ud i det blå, hvis du vil gå eller cykle endnu længere, fortæller naturvejleder Nanna Winbladh fra By- og Udviklingsforvaltningen.

Folderen kan hentes på Koldingbibliotekerne, eller findes på www.oplevkolding.dk eller på www.visitkolding.dk.  Alle ruterne ligger ligeledes på  det digitale oplevelseskort (www.kort.oplevkolding.dk) –  Find let den enkelte rute ved at scanne den lille QR kode i folderen.

Annonce

SMÅ shots


En serie bestående af 12 forskellige varianter med hver deres unikke smag, samt en ren vodka uden tilsat smag. Baseret på vodka og tilsat lækre smags-kombinationer.