Afrikanske shows i Givskud Zoo

Afrikanske shows i Givskud Zoo
PR-foto

Se de festlige shows med Utamaduni Dance Troupe og lad børnene give sig i kast med afrikanske trin og rytmer, når dansetruppen gæster Givskud Zoo – Zootopia i august.

Der er lagt op til fest og dans, når Utamaduni Dance Troupe indtager gorillaanlægget i Givskud Zoo i weekenden lørdag den 8. og søndag den 9. august 2020.

Truppen har før gæstet parken, og ligesom de foregående gange er der lagt op til et farverigt show med energisk trommespil, afrikansk dans og stemningsfuld sang. De optrædende er klædt i farverige afrikanske dragter – og alt, både tøj, instrumenter og rekvistter, er hjemmelavet eller hjembragt fra Afrika.

Vi glæder os til igen at byde truppen velkommen i parken, og vi håber, at det vil sætte ekstra krydderi på gæsternes besøg i gorillaanlægget den weekend. Og i år er det også muligt for børn selv at give sig i kast med de afrikanske trin og rytmer, når der er danse-workshop med truppen, siger tovholder på arrangementet, formidler og biolog Lasse Stærdal Simonsen.

Annonce


Utamaduni Dance troupe er en gruppe dansere og musikere, som arbejder med traditionel afrikansk kultur, dans og musik. Gruppen har eksisteret siden 1977, hvor den startede med at formidle afrikansk dans og indtryk fra den afrikanske hverdagskultur, især fra Sukumaland i Tanzania. Navnet Utamaduni kommer fra swahili og betyder “levende kultur”.

Program lørdag den 8. august 2020
13.00 Lær at danse med Utamaduni ved Gorillahytten
14.00 Danseshow med Utamaduni ved Gorillahytten
15.00 Danseshow med Utamaduni ved Gorillahytten

Program søndag den 9. august 2020
12.00 Lær at danse med Utamaduni ved Gorillahytten
13.00 Danseshow med Utamaduni ved Gorillahytten
14.00 Danseshow med Utamaduni ved Gorillahytten

Både shows og danse-workshops foregår begge dage ved gorillahytten ved området P2.