TVlillebælt.dk

60+FRISK fortsætter succesen med en stor event i Bramdrupdam-hallen

12. august 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

Foto: Google Maps

Rigtig mange seniorer er allerede kommet i gang med fysisk aktivitet som følge af indsatsen 60+FRISK, og nu sættes der fokus på mangfoldigheden af aktiviteter op til efterårets sæsonstart.

Søndag d. 25. august kl. 10-17 afholdes 60+FRISK EVENT i Bramdrupdamhallen.

Her kan seniorerne prøve mere end 35 forskellige aktiviteter, indendørs og udendørs.
Mere end 250 frivillige fra idrætsforeninger, aftenskoler, seniorklubber og aktivitetshuse står klar til at præsentere deres aktiviteter og programmer for efterår- og vintersæsonen 2019/2020.

”Det er fantastisk med de mange tilbud, der er til seniorer over hele kommunen. Den livsnerve og energi de mange frivillige lægger for dagen, er helt enestående.

De er med til at skabe meningsfulde fællesskaber og give seniorerne mulighed for at være en del af et helt unikt seniorliv i Kolding og omegn”, udtaler Søren Rasmussen, Formand for Fritids-Idrætsudvalget, der også byder velkommen og åbner eventen.

Der er også forskellige foredrag i løbet af dagen om bl.a. kost, motion og søvn samt muligheden for selv at blive frivillig.

Midt på dagen går Eskild Ebbesen på scenen og fortæller om sin flotte karriere med Guldfireren, og hvordan man motiverer sig selv til at holde sig fysisk aktiv i meningsfulde fællesskaber, og dermed bevare livsglæden. 

”Uanset om man har lyst til selv at være aktiv eller man hellere vil være frivillig, så er der noget for enhver smag.

Aktiviteterne spænder lige fra stolegymnastik, bridge og krolf til de mere sveddryppende aktiviteter som linedance, motionsfloorball og bedstevolley – og som noget helt nyt er der mulighed for at prøve five-a-side håndbold.

Der er mulighed for at finde lige præcis det, den enkelte brænder for og på et niveau, man kan holde til”, udtaler projektleder Lene Lebech

Det koster 50 kr. at komme ind til 60+FRISK EVENT, og så er der mulighed for at vinde flotte præmier på indgangsbilletten i løbet af dagen, sponsoreret af de mange foreninger og klubber, der deltager på dagen.