28. december 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Året 2020 i ord og billeder

Året 2020 er et år med mange oplevelser og nyheder, som TV Lillebælt fået klippet sammen i små uddrag, så du kan blive mindet om et år, der er gået.

I de første to måneder af året, fik vi hos TV Lillebælt produceret en del reportager. Men da statsministeren lukkede landet ned den 11. marts, kom vi på en ufrivillig pause. Alle de ting vi plejede at tage ud og optage, var nemlig sat på standby. Lad os kigge nærmere på et udfordrende år i ord og billeder med lidt beskrivelse af hvad du kan se i udsendelsen.

Det startede med en kåring

På Koldinghus blev der sædvanen tro afholdt en kåring af årets Koldingborger. Det blev ung cykelryttter, der ikke var til stede. Kun via en live sending fra udlandet, hvor han havde travlt med sporten.

AnnonceÅret 2020 i ord og billeder handler også om kåring på Koldinghus. TV-reportager og nyheder
Koldings borgmester Jørn Pedersen afslører Årets Koldingborger 2019 på Koldinghus.

Året 2020 med boligmesse

I Fredericia rettede vi i februar blikket mod en design, mad og boligmesse. Her stod over 100 udstillere klar til at vise tidens trends.

I april mødte vi Richard Ragnvald, der tog rundt på fem plejehjem og underholdt udendørs med musik. Det vakte naturligvis glæde hos beboerne og hos Kløverhaven fik vi lavet en reportage og snakket med sangeren.