29. marts 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Alternativ kunst-udstilling i automat

Alternativ kunst-udstilling i automat

På banegårdspladsen i Vejle kan man i disse dage finde en kunstudstilling, som er gratis at besøge. Den befinder sig i en gammel automat, der hænger på en væg.

Kunstner Annette Zierau fra 5-Klang fortæller:

Kunsthal Vejle er jo en tidligere købmandsautomat og vi kender den allesammen fra vores barndom. Man puttede en mønt i og så kunne man trække en kage eller sodavand. Den vækker gode minder og automaten er en, som Rita Egebjerg og Lene Juul startede i 2018. De er et højt krav til hvem der får lov at udstille her og det internationale også og vi er så rigtig glade for at vi må udstille her i automaten, vi fem personer.

Annonce

Video til firma og foreninger

Mangler din virksomhed eller forening en profilvideo, så kontakt TV Lillebælt.
Vi producerer til små priser, hvor alle kan være med.
Skriv en mail: kontakttvlillebaelt.dk
Alternativ kunst-udstilling i automat

Kunsten fylder ikke så meget i automaten, men det er nu en ganske fin måde at udstiller på og det fortæller Kunstner
Lisbeth Bachman fra 5-Klang mere om:

Vi er fem kunstnere fra Aarhus, som er blevet optaget til at lave denne udstilling. Automaten er blå, som vi kan se herovre bagved og vi har så lavet en udstilling, der hedder “Ud af det blå kommer alting og kommer ingenting”. I virkeligheden har vi skulle tænke småt og blåt. Mange af os er vant til at lave store kunstværker og i denne ombæring har vi virkelig skulle skalere det ned til disse bokses omfang. Det har været rigtig sjovt og et benspænd og så har vi valgt at arbejde i den blå tone alle kunstnere. Vi er jo fem i vores gruppe.

Alternativ kunst-udstilling i automat