Annoncering

[su_spacer]

Banner-annonce
En annonce i et stort format kan man ikke undgå at få øje på. Den klassiske banner-reklame fylder stadig op på hjemmesiderne, trods en moderne tid med video-budskaber. Formatet er 500 x 500 pixels. Se eksempel herunder.

TV-reklamer

En spændende måde at vise virksomheden frem for potentielle kunder. Levende billeder fastholder seerne og er et godt blikfang. Her kan der laves optagelser af butik, produktion, tale, produkter og redigeres med musik, tekster og effekter. Her er et eksempel.
[su_vimeo url=”https://vimeo.com/331801840″]

Virksomheds-portræt

Vi producerer et indslag om din virksomhed med interview, billeder og indblik. Udsendelsen kommer til at ligge fast på vores hjemmeside blandt indslag og kan streames ubegrænset.
[su_vimeo url=”https://vimeo.com/327445564″]

Profil Video

Vi kan producere video til virksomheden, der anvendes til TV-reklame hos TV Lillebælt, samt hjemmeside og Facebook. Vores videoudstyr er med 4K og Full HD. Se eksempel fra en modebutik.
[su_vimeo url=”https://vimeo.com/292080385″]

Kontakt TV Lillebælt

Kontakt Michael hos TV Lillebælt og få rådgivning og svar på spørgsmål om produkterne. Vi træffes på tlf-nr: 22 54 54 42 eller også kan du sende en mail til os med nedenstående formular.

[contact-form-7 404 "Not Found"]