Arkiv

En weekend med camping-TVlillebælt.dk
12
08:28

En weekend med camping

I denne weekend kan campisterne kigge forbi KG Camping og få en smagsprøve på nye modeller af campingvogne, fortelte og andet udstyr. Derudover er der besøg fra forskellige campingpladser, der står klar til at fortælle om deres steder.
Året der gik 2019-del2-TVlillebælt.dk
1
24:21

Året 2019 – del 2

Året 2019 i billeder og lyd bød på en masse spændende nyheder, kultur og fejringer, som TV Lillebælt var med til. Du kan se et uddrag af reportagerne i den anden del af “Året 2019”. Se også første del af “Året 2019”
Populært koncept åbnede i Vejle-TVlillebælt.dk
9
02:21

Populært koncept åbnede i Vejle

Nytårsteltet er et helt unikt koncept med fokus på kundeoplevelsen. Her giver personalet kunden en oplevelse af eksklusivitet og luksus, men samtidig til priser hvor alle kan følge med. Det hele startede i Horsens for tre år siden og i år er det udvidet til flere byer, bl.a. Vejle.
Året der gik 2019 – del 1-TVlillebælt.dk
1
22:19

Året 2019 – del 1

Året 2019 i billeder og lyd bød på en masse spændende nyheder, kultur og fejringer, som TV Lillebælt var med til. Du kan se et uddrag af reportagerne i den første del af “Året 2019”. Se også anden del af Året 2019
Julehygge på rådhuspladsen-TVlillebælt.dk
4
04:38

Julehygge på rådhuspladsen

I Fredericia er der masser af julehygge i 24 dage i denne måned. På rådhuspladsen finder man forskellige hyggelige julehuse, hvor man kan købe julegaver, pynt til hjemmet og æbleskiver.
Trailcenter på vej i Seest-TVlillebælt.dk
2
02:44

Trailcenter på vej i Seest

De første spadestik til et nyt trailcenter i Kolding blev i dag taget ved Seest Boldklub. Det foregik ved et lille arrangement, hvor solen skinnede på det sted, som i løbet af det næste halve år, bliver opholdsted for mange motionister.
Santa Lucia-optog på vandet-TVlillebælt
3
03:32

Santa Lucia-optog på vandet

I dag er det Santa Lucia-dag og det plejer at blive markeret med et optog, bestående af piger, der har lys i hår og hænderne. I Fredericia hoppede de med på bølgen og sang nummeret på vandet.
Festival lyser Kolding op-TVlillebælt.dk
3
04:07

Festival lyser Kolding op

Kolding Light Festival startede torsdag eftermiddag. Her kan borgerne gå rundt i midtbyen og kigge på flotte lys-installationer og bl.a. høre noget julemusik.
Bæredygtig julegave-indpakning-TVlillebælt.dk
2
00:52

Bæredygtig julegave-indpakning

Drop gavepapir og pak julegaverne ind i avispapir og skotøjsæsker Sådan lyder et af budskaberne fra Redux – Affald og Genbrug. Lørdag slog de dørene op til deres julecontainer på Tombolapladsen. Hver weekend frem til jul kan borgere gratis pakke årets julegaver ind i genbrugsmaterialer og blive klogere på sortering af julens og nytårets affald.
Focus på sikkerheden-TVlillebælt.dk
5
04:06

Fokus på sikkerheden

25 montører fra Ewii testede i dag sikkerhedsudstyr og værnemidler, da de blev sendt på kursus. De arbejder på forskellige området med stærk strøm, i højden og i jorden. Derfor er det vigtigt at tænke på sikkerheden og de gængse regler fik de genopfrisket i dag.
Der kom lys på juletræet-TVlillebælt.dk
4
04:15

Der kom lys på juletræet

På rådhuspladsen i Vejle var montører fra Ewii i gang med at sætte store kæder med lys på byens store juletræ. Vores reporter kiggede forbi til en snak om arbejdet.
Drømmen bliver til virkelighed-TVlillebælt.dk
1
04:13

Drømmen bliver til virkelighed

AP Pension bygger Jyllands første svanemærkede lejeboliger i Kolding. Opførelsen af Kolding Sky markerer samtidig starten på et særligt fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i AP Pensions ejendomme. I dag blev første spadestik taget.
20191120_104819
7
10:06

Fødselsdag blev fejret med koncert

FN Børnekonventionens fødselsdag blev tirsdag formiddag fejret med koncert, lysshow og drømmekage på Godset i Kolding. Her var 700 elever fra byens skoler med. På landsplan deltog tusindvis af børn og unge og delte deres drømme for at fejre dagen.
Julemarked3-TVlillebælt.dk
4
06:24

Første julemarked på gården

Lørdag var vores reporter afsted i silende regnvejr til julemarked hos Mona og Michael. De er indehaver af Bed and Breakfast Kroghøjgård i Røjle på fyn og afholdt for første gang dette arrangement, hvor man rigtig kunne komme i julestemning.
Festlig reception med ny bog-TVlillebælt.dk
2
04:26

Festlig reception med ny bog

Fredag eftermiddag blev Koldingbogen 2019 officielt udgivet ved en festlig reception på Nicolai Scene. Mange borgere var med til arrangementet, hvor de kunne høre mere om indholdet af den nye bog.
20191111_211444
3
11:53

Borgere lyttede til arbejdet bag et hospice

Mandag aften kunne borgere i Kolding høre om arbejdet med at få etableret et hospice i byen. Der var også mulighed for at stille spørgsmål til politikere og en læge. Arrangørerne var Vælgerforeningen for Venstre i Kolding.
Historie og synspunkter blev fortalt på Krystalnatten-TVlillebælt.dk
2
08:41

Historie og synspunkter til Krystalnatten

Den 9. november 1938 angreb nazisterne overalt i Tyskland, de jødiske forretninger og synagoger. Mange dræbtes, mens glasskårene glimtede som krystaller i natten. Med krystalnatten var vejen til holocaust vist. Desværre er fremmedhad atter blusset op og derfor havde Erik Voss, arrangeret en markering af krystalnatten på Rådhuspladsen i Kolding.
10 år med Julemandens Flaskepost-TVlillebælt.dk
7
14:23

10 år med Julemandens Flaskepost

For de fleste er det snart tid til at tænke på julen. Et ægtepar i Kolding har dog den hyggelige tid som hverdag. De har 10-års jubilæum med Julemandens Flaskepost, der er fyldt med gode historier for børn i december måned.
Aksel sliber knive-TVlillebælt.dk
2
07:47

Aksel udfører knivskarpt arbejde

Aksel Henriksen runder snart de 70 år, men det har nu ikke fået ham til at tage en slapper. Han er aktiv på deltid i hans lille virksomhed Mobilsliber, hvor han med et indrettet værksted i en trailer, kører rundt og tilbyder kunderne, at få slebet deres knive.
Håndværket blev hyldet-TVlillebælt.dk
1
07:31

Håndværket blev hyldet

I dag blev der afholdt en udstilling med flotte mødeldesigns på Trapholt i Kolding. “About Wood” er titlen, hvor årets højest præmierede svendestykker fra landets snedkeruddannelser, blev vist frem.
Loppemarked hos blomsterhandleren
4
10:21

Loppemarked hos blomsterhandleren

I denne weekend er der loppemarked i nærheden af Tommerup på Fyn. Normalt sælges der blomster og planter hos Frankfri Blomster, der står for arrangementet, men sortimentet er udvidet for en stund.
Demonstration
2
05:31

Demonstration mod besparelser på børneområdet

Til aften holder byrådspolitikerne i Kolding et vigtigt møde, hvor der skal besluttes hvor mange millioner, som skal spares på børneområdet. Et kæmpe underskud skal nemlig dækkes og det kan meget vel gå ud over de mindste. Foran rådhuset blev der klokken 17:30 afholdt en demonstration mod planerne om at spare på børnene.
Årets pressefoto udstilles i Vejle
1
07:34

Årets pressefoto udstilles i Vejle

For tiden kan man kigge på alverdens flotte billeder i Spinderihallerne i Vejle. De er alle fra kåringen i marts måned og her kan man naturligvis se Årets Pressefoto og flere af de billeder, som fik en pris.
Skoleelever går til naturvidenskab
1
06:11

Skoleelever går til naturvidenskab

Når skoleelever fra 4. og 5. klasse i Vejle starter på deres nye fritidsaktivitet efter efterårsferien, er der ikke tale om en ”almindelig” aktivitet som fodbold, ridning eller spejder. I stedet har børnene valgt at bruge deres fritid på at grave sig ned i naturvidenskabens herligt nørdede verden. Igennem 7 uger skal de arbejde som […]
Fuldt hus til bilmesse i Fredericia-TVlillebælt.dk
1
08:21

Fuldt hus til bilmesse i Fredericia

I denne weekend fylder Bilmesse & Brugtmarked, hallerne i Messe C i Fredericia med specialbiler, motorcykler, veteranbiler, marked og meget mere. Derudover køres der velgørenheds-kørsel på Køreteknisk Anlæg.
Velgørenhed til forskning
4
09:25

Josephine kæmper for at samle penge til forskning

Josephine Adamsen fødte barn nummer to og kunne med det samme fornemme, at noget var galt. Sønnen Romeo havde en sjælden lever-sygdom, der ikke er blevet forsket særlig meget i. Hendes forældre satte en indsamling i gang og i dag fik hun 30.000 kr fra Fair Fonden, der bliver givet videre til den gode sag.
Bilforhandlerne forbereder sig på EL-biler-TVlillebælt.dk
1
04:05

Bilforhandlerne forbereder sig på EL-biler

For kort tid siden var der ikke stor interesse. Men hos TREFOR El-net er bilforhandlerne begyndt at ringe ofte. De vil have information om, hvad der skal til for at etablere ladestandere til kundernes el-biler. ”Der har været en meget skarp stigning i interessen. Vi har fået mere end 20 henvendelser fra bilforhandlere fordelt over […]
Flotte modeltog blev udstillet i Vejle-TVlillebælt.dk
3
05:17

Flotte modeltog blev udstillet i Vejle

I disse dage har man kunne komme ind og kigge på tog hos nogle passionerede personer, der elsker deres hobby. Det er Spinderihallerne i Vejle, der lægger lokaler til og interessen har været god for at se og prøve en tur på skinnerne.
Entusiaster mødtes til afslutningstur
2
09:34

Entusiaster mødtes til afslutningstur

I formiddags mødtes 35 entusiaster, der har det til fælles, at dyrke en hobby, der hedder Puch Maxi. Det var den lokale klub Pucktards fra Kolding, der havde arrangeret en sæson afslutningstur og inviteret knallertkørere fra andre byer til at være med.
Attraktive biler kom på auktion
1
05:04

Attraktive biler kom på auktion

I dag blev der afholdt auktion hos Falke Biler i Kolding. 41 flotte og specielle køretøjer fra bl.a. USA havde indehaver, Kenneth Falke Theil fået fingrene i, da han fornylig bød på to maskinhallerne med bilerne. I dag var det kundernes tur til at give deres bud på køretøjerne.
Elisabeth vil gøre noget ved trafik-kulturen
1
11:51

Elisabeth vil gøre noget ved trafik-kulturen

Elisabeth Høgsted er indehaver af en køreskole i Kolding. Hun har ligesom mange andre bilister bemærket at trafik-kulturen er kørt lidt af sporet i de senere år. Derfor har hun sat gang i et tiltag, hvor bilisterne kan komme på et Efteruddannelses Færdselskursus. Her bliver man opdateret med nye færdselslove og lærer om en god […]
Borgerne fik gode råd på svampedag i Vejle-TVlillebælt.dk
1
05:11

Borgerne fik gode råd på svampedag i Vejle

Lørdag blev der afholdt Store Svampedag på Søndertorv i Vejle og her kunne borgerne få gode råd om de spiselige produkter fra naturen. Det var Økolariet, som var vært og de havde selskab af kokkeelever fra Syddansk Erhvervskole, der bød på smagsprøver.
Eriks bog om en fantastisk badebro blev udgivet-TVlillebælt.dk
1
07:58

Eriks bog om en fantastisk badebro blev udgivet

I dag klokken 8:45 holdt Erik Voss en reception i forbindelse med udgivelsen af hans nye bog “Et år på broen”. Den er fyldt med flotte billeder, som han har taget hver uge i et år fra badebroen i Strandhuse i Kolding, som han er meget fascineret af.
Æblekagefest med fuld musik-TVlillebælt.dk
1
03:51

Æblekagefest med fuld musik

Onsdag eftermiddag blev der afholdt Æblekagefest i byen, der er kendt for sine honningkager. Cuben i Christiansfeld var stedet, hvor arrangementet fandt sted med god musik fra Slesviske Musikkorps, der spillede en forrygende koncert.
Kvinderne sprang ud på eventdag-TVlillebælt.dk
1
09:57

Kvinderne sprang ud på eventdag

I dag blev der afholdt Kvindedag ved Vamdrup i Kolding Lufthavn. Faldskærmsklubben Skydive 2000 var arrangør og her kunne nysgerrige komme tæt på en flyvsk sport, hvor kvinderne er i undertal.
De Rare OL-Lege blev afholdt i Vejle-TVlillebælt.dk
1
07:27

De Rare OL-Lege blev afholdt i Vejle

Fredag formiddag blev De Rare Olympiske Lege afholdt på Vejle Atletik Stadion. Deltagerne var udviklings-handicappede personer fra forskellige bosteder i kommunen. Arrangementet var den første af sin slags og en god oplevelse for udøverne.
Forfatter fortalte om brunsvigeren fra fyn-TVlillebælt.dk
1
05:34

Forfatter fortalte om brunsvigeren fra fyn

Årets absolut vigtigste dag for fynboerne er Brunsvigerens dag, den 11.oktober. Den blev stiftet af Erik Nielsen tilbage i 2017, og tirsdag var ”Kongen af brunsviger” klar med endnu en hyldest til kagen. På Kulturøen i Middelfart kunne man høre forfatteren fortælle anekdoter fra hans nye bogudgivelse, ”Bogen om brunsvigeren” og naturligvis smage på varen.
Legetøj på hylderne hos bog og foto-handler-TVlillebælt.dk
1
02:26

Legetøj på hylderne hos bog og foto-handler

Efter lukningen af alle Toys”R”Us- og Fætter BR-butikkerne er Legekæden på vej med legetøjsbutikker i en lang række byer. Photocare, Bog & idé i Jernbanegade 24 i Kolding, har valgt at åbne en filial af Legekæden. Det skete i sidste uge med en kombi-butik, hvor Legekæden får en shop-in-shop i Bog & idés butikslokale.
Faklen til de Rare OL-lege blev tændt-TVlillebælt.dk
1
04:54

Faklen til de Rare OL-lege blev tændt

Den 13. september bliver en festdag for de mange borgere med udviklingshæmning og andre diagnoser, som har tilmeldt sig De Rare Olympiske Lege, der løber af stablen. I dag blev den olympiske flamme tændt fra toppen af Sydhøjen i Jelling og fragtet mod Give.
Tre års arbejde gav musik i gaden-TVlillebælt.dk
1
04:47

Tre års arbejde gav musik i gaden

For tre år siden blev Kolding Garden stiftet af nogle få personer som en forening. Målet var at komme ud på gaden og spille til en rigtig march. I dag var målet nået og til Havnens Dag, kunne man møde musikkorpset i midtbyens gader, inden ankomsten til havnen.
Budskab om klima blev uddelt i Kolding-TVlillebælt.dk
1
05:25

Budskab om klima blev uddelt i Kolding

I to timer fra klokken 7 fredag morgen, uddelte frivillige fra Food:RE:Formers i Kolding, Verdens Bedste Nyheder-aviser på banegården. Det handlede om klimaforandringerne og at gøre noget ved det. Dagens event foregår over hele landet, hvor 1.900 frivillige danskere er på gaden for at dele aviserne ud for 10. gang.
Lærerig dag for skoleelever på renovationen-TVlillebælt.dk
1
11:13

Lærerig dag for skoleelever på renovationen

Uge 36 er den officielle verdensuge, hvor der sættes fokus på FN’s 17 verdensmål. På Sjølund-Hejls Skole har de besøg af børn fra Kenya. Sammen med de afrikanske børn skal skolens 150 elever sætte fokus på klimaindsatsen og lære om bæredygtighed. I dag var de på besøg ved renovationen på Bronzevej i Kolding, hvor de […]
Ny sportsbar er åbnet i Kolding-TVlillebælt.dk
1
03:10

Ny sportsbar er åbnet i Kolding

I dag åbnede en ny sportsbar i Kolding. Her kan man spise små retter, drikke nogle kolde fadøl og se sport på storskærm med vennerne. Indehaveren hedder Tom Andkjær og med åbningen af baren er en drøm gået i opfyldelse.
Bentes hobby foregår på en MC-TVlillebælt.dk
1
03:11

Bentes hobby foregår på en MC

Hvis du ser med i TV 2-programserien “Landmand søger kærlighed”, så har du sikkert også mødt Bente. Sammen med nogle andre kvinder, søger hun kærligheden hos den 55-årige Jack Rasmussen.
Designer vil bygge vandtårn om til boliger-TVlillebælt.dk
1
06:22

Designer vil bygge vandtårn om til boliger

Der er store planer for det gamle udtjente vandtårn på Sjællandsvej i Kolding. Kunstner og designer Christina Hembo vil ombygge tårnet og lave 2 specialdesignede høj-villaer. Tirsdag formiddag var pressen inviteret til at høre om projektet.
Gæsterne kravlede ind i en ny udstilling-TVlillebælt.dk
1
05:25

Gæsterne kravlede ind i en ny udstilling

En ny udstilling i Spinderihallerne i Vejle blev i dag åbnet med tale af byens borgmester. Navnet på værket er Tape og det kan man faktisk kravle rundt i. Det faldt i god jord hos eleverne fra en skoleklasse og borgmesteren holdt sig heller ikke tilbage fra at afprøve udstillingen.
Gæsterne hyggede sig til musikfestival-TVlillebælt.dk
1
06:08

Gæsterne hyggede sig til musikfestival

Lørdag var der god stemning og hygge til Blue Bridge Musikfestival, der blev afholdt for fjerde gang i Sdr Bjert ved Kolding. Gæsterne var klædt godt på til arrangementet, der til tider var lidt regnfuldt. Men ødelagde ikke festen, der varede i 12 timer.
Første spadestik til oplevelsescenter-TVlillebælt.dk
1
04:53

Første spadestik til oplevelsescenter

I dag blev de første spadestik taget til det nye oplevelsescenter på Skamlingsbanken, der ligger godt 10 km uden for Kolding. Mange borgere var mødt op for at overvære begivenheden, der også bød på en række talere.
Kræmmere og udstillere på Landbomuseet-TVlillebælt.dk
1
03:51

Kræmmere og udstillere på Landbomuseet

I denne weekend kan man kigge på veteranbiler, gamle traktorer, knallerter, og udstilling. Derudover er der en snes kræmmere, som har mange spændende ting med. Det hele foregår hos Landbomuseet Kolding og TV Lillebælt besøgte pladsen lørdag formiddag.
Musik og hygge ved Koldinghus-TVlillebælt.dk
1
04:19

Musik og hygge ved Koldinghus

Fredag var der musik, god stemning og afslapning på plænen ved Koldinghus. Det var Stella Polaris, der havde slået sig ned og diverse kunstnere optrådte dagen igennem.
Sommerfugle i maven inden premiere-TVlillebælt.dk
1
03:16

Sommerfugle i maven inden premiere

Torsdag aften var der premiere på årets festspil i Kolding, der bærer titlen “Vi maler byen rød” og indeholder en del gode sange fra Melodi Grand Prix-tiden i 80’erne. TV Lillebælt fik om eftermiddagen en snak med en af skuespillerne.
Mange besøgte Assens til stort arrangement-TVlillebælt.dk
1
10:33

Mange besøgte Assens til stort arrangement

I dag blev der afholdt Assens for fulde sejl og på dagen sydede det af aktiviteter i byen og på havnen. Der var masser af musik, dans, gøgl og boder. Torvet var omdannet til et levende marked, som man kunne finde dem i 1800-tallet.
Grøn med hygge og god stemning-TVlillebælt.dk
1
09:08

Grøn med hygge og god stemning

Fredag eftermiddag lød startskuddet til musik, fest og hygge i bydelen Seest i Kolding. Det var Grøn karavanen, der var klar til at underholde med kendte artister på scenen. Konferencier Jacob Haugaard har været med i 30 år og vi fik en snak med ham om jubilæet og årets program.
Gode oplevelser for børn på ferielejr-TVlillebælt.dk
1
06:28

Gode oplevelser for børn på ferielejr

I 55 år har Ungdommens Røde Kors afholdt ferielejre i hele landet. I år kan 1400 børn og unge se frem til en uge fyldt med nye venner, masser af oplevelser og et kæmpe selvtillidsboost i uge 28-30. På lejrene står 900 frivillige klar til at tage imod og skabe ferieminder, der varer hele året.
Hobbyen fylder det meste af haven-TVlillebælt.dk
04:00

Hobbyen fylder det meste af haven

Lørdag var der noget at kigge på for alle tog-entusiaster i Vamdrup. Her holdt Tommy Lass Åbent Have, hvor borgerne kunne kigge forbi til en hyggelig eftermiddag til kaffe og kage.
150 gardere gik march i Vejle-TVlillebælt.dk
02:34

150 gardere gik march i Vejle

Lørdag formiddag kunne man opleve Den Kongelige Livgarde i Vejles gader. Kompagniet med ca. 150 gardere i blå uniformer, samt tamburer gik rundt i byen i en marchrute. Arrangementet er en markering af den traditionsrige “blå fest”, som markerer overgangen fra felttjeneste til vagttjeneste.
En landsby med mange historier-TVlillebælt.dk
09:06

En landsby med mange historier

I Odense finder man Den Fynske Landsby. Her får man oplevelsen af at træde ind den fynske historie, som den blev levet af langt de fleste fynboer i 1800-tallet. Museets aktiviteter og arrangementer forløber over året i tæt sammenhæng med årstidernes gang, som landbrugets opgaver altid har gjort det.
Flot opvisning til arrangement ved Assens-TVlillebælt.dk
08:55

Flot opvisning til arrangement ved Assens

Tirsdag eftermiddag startede et arrangement ved Strøjer Samlingen, der ligger 7 km fra Assens på fyn. Her var der opstillet mange flotte racerbiler, som publikum gik rundt og studerede nærmere. Derudover var der opvisning af henholdsvis Mike Jensen på MC og Ulrik Linnemann i hans rally. Se hele Mike Jensens show på en MC. https://vimeo.com/347338079 […]
Friske grøntsager sælges ved rundkørslen-TVlillebælt.dk
02:45

Friske grøntsager sælges ved rundkørslen

Lige uden for Vonsild i Kolding ved en rundkørsel kan man dagligt handle friske grøntsager, deriblandt de dejlige danske jordbær. Det er Gartneri Hejne Egelund, som har indtaget pladsen og bilisterne holder gerne ind og handler varerne.
Nyt projekt med el-løbehjul i Vejle-TVlillebælt.dk
05:44

Nyt projekt med el-løbehjul i Vejle

I dag kunne man prøve et el-løbehjul ved en event på Banegårdspladsen i Vejle. Det var Vejle Kommune, der i samarbejde med den svenske virksomhed VOI, som startede med et projekt i et etårig testforsøg.
Løkkefondens drenge ankom til Kolding-TVlillebælt.dk
03:06

Løkkefondens drenge ankom til Kolding

Mandag eftermiddag ankom Løkkefondens drenge til Bilka i Kolding, hvor en masse god proviant stod klar. De er med i et projekt, hvor det handler om at få troen på, at uddannelse og job kan lade sig gøre, efter en svær tid i skolen. Forløbet vil give drengene et mentalt boost, så fremtiden kommer til […]
Cykelhold blev klappet afsted mod Paris-TVlillebælt.dk
04:38

Cykelhold blev klappet afsted mod Paris

Team Rynkeby Trekanten blev i dag sendt godt afsted mod Paris fra Kolding Storcenter. De har siden efteråret 2018 samlet penge ind til børn med kritiske sygdomme og cyklet tusindvis af kilometer. Se alle ryttere køre afsted fra Store Torv. https://vimeo.com/345195722
Studenterne dansede i Vejle-TVlillebælt.dk
01:09

Studenterne dansede i Vejle

Traditionen tro sprang studenterne ud med dans om bøgen på Rådhustorvet i Vejle. Arrangementet startede kl. 14 på Nørretorv hvorefter de glade studenter gik gennem gågaden og endte på Rådhustorvet, hvor der blev danset om bøgen.
Hunde fik deres egen skov i Nr Aaby-TVlillebælt.dk
02:40

Hunde fik deres egen skov i Nr Aaby

En ny hundeskov blev indviet i dag. Det er blevet til et ca. 1 hektar stort område, hvor hundene kan boltre sig, og bord- og bænkesæt inviterer deres to-benede følgesvende til en lille hyggesnak.
Første spadestik til længe ventet klubhus-TVlillebælt.dk
04:42

Første spadestik til længe ventet klubhus

Hos Taulov BMX Klub har de ikke haft et klubhus siden 2009, hvor det gamle brændte ned. Siden har de haft en skurvogn, som nødløsning til at opholde sig i. Men fredag eftermiddag blev første spadestik så taget til et nyt klubhus.
Nikolaj sliber knivene i Odense-TVlillebælt.dk
05:28

Nikolaj sliber knivene i Odense

I Odense cykler en ung herre rundt på en gammel budcykel, der er ombygget til et lille værksted. Her tilbyder han både erhvervsliv og private, at få slebet deres knive, så de bliver som nye.