8. marts 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Bilmesse med mange indtryk

I weekenden var der bilmesse i DGI Huset i Vejle og her var der meget forskelligt at kigge på. Det blev afholdt i en tid, hvor snakken bl.a. gik på Corona Virus og det kunne man godt se på antallet af besøgende.

Frank Jensen fra AT Biler havde en større vognpark med i udstilligen og han fortæller:

Vi har jo glædet os til at være med på denne messe og vi repræsenterer Toyota, Fiat og Alfa, så vi har glædet os rigtig meget til denne weekend. Det er de sidste nye årgange og har primært hybrid-biler med, når vi snakker Toyota og det er der, at vi er rigtig stærke og kan noget i forhold til konkurrenterne. Også på Fiat-delen har vi den helt nye Fiat 500, der er kommet som hybrid nu.

AnnonceEr gæsterne nysgerrige ?

De er meget nysgerrige, men vi havde selvfølgelig håbet på nogle flere. Der er mange, som er blevet væk grundet faren for Corona-virus, så vi kunne godt have håbet på lidt flere, men vi er rimelig godt tilfreds, trods det andet.

Hvad giver det Jer ellers at komme med på messen ?

Vi får vist vores biler frem og det har stor værdi for os, fordi mange gange kommer folk måske ikke så meget rundt og her har de mulighed for at sammenligne de enkelte modeller med andre mærker. Så kommer vi i snak med nogle mennesker, som normalt ikke ville komme op i vores butik.

Tror du det giver noget salg i denne weekend ?

Det håber vi da i hvertfald på, men det er ikke det primære i første omgang, for det er at få vist vores biler frem. Det er altid svært at måle om der kommer nogen igen. Men vi har i hvertfald været i dialog med nogen, som vi er ret sikre på kommer op i butikken og prøver nogle af vores modeller.