18. april 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Der blev gjort rent i Vejle

Der blev gjort rent i Vejle

Grønt Forum, Økolariet og Tour de France i Vejle 2022 havde inviteret alle borgere til at være med i en corona-venlig affaldsindsamling for Danmarks Naturfredningsforening. Dagen begyndte med morgenmad ved Tour de France-bussen på Kirketorvet i Vejle, hvor 50 personer var klar til at give en hånd.

Dana Laura Cernat, projektleder for Grønt Forum fortæller: 

Dagens arrangement er en landsdækkende affaldsindsamling og det er sådan at Vejle kommune er med for 15. år i træk. Og der er en utrolig stor opbakning vi ser på dagen, selv i Corona-tiden med restriktioner har vi over 800 mennesker, som er tilmeldt arrangementet.

Annonce

Video til firma og foreninger

Mangler din virksomhed eller forening en profilvideo, så kontakt TV Lillebælt.
Vi producerer til små priser, hvor alle kan være med.
Skriv en mail: kontakttvlillebaelt.dk
Der blev gjort rent i Vejle. TV-reportager og nyheder
Alder er ingen hindring for at give en hånd med.

Det foregår både lørdag og søndag, så nogen har allerede samlet ind i går og vi glæder os til at se hvad de har fundet. I dag er det primært for dem, som ikke er organiseret i en forening-regi, der kommer her og får lidt af fællesskabet, som man kan se i dag. De går lige så stille rundt i Vejle by og i naturen og samler ind.

Dagens indsamling startede med morgenmad og kaffe

Det er blevet et fællesskab, at man ikke går alene og samler. Man er fælles om det i hele Vejle kommune med alle de foreninger, der samler. Alle de mennesker, der gør en indsats. Man er også fælles med hele Danmark, der i dag er ude og samle affald.

Indvielse af Tour De France-bussen

Jacob Rasmussen, projektleder for Tour De France i Vejle fortæller: 

I Tour De France-regi i Vejle Kommune, der bruger vi det meget til en løftestang i forhold til de arrangementer og events, der findes i forvejen. En fantastisk dag som det her vil vi gerne støtte op omkring og så kan vi få indviet bussen i forhold til det. Vi har taget cykelholdet med til at samle affald ind og så skal vi se om vi kan slå de grønne i forhold til vores interne konkurrence om hvem, der samler mest affald ind, så det er en god sag vi støtter.

Der blev gjort rent i Vejle. TV-reportager og nyheder
Den nye flotte Tour De France-bus vækker opsigt på gaderne i Vejle.