26. april 2018 Slået fra Af TV Lillebaelt

Drengene cykler derudaf

Kolding: Drengene cykler derudaf

Drengene På Kanten er et projekt, som statminister Lars Løkke Rasmussen startede i 2011. Her får en gruppe drenge fra forskellige byer en hjælp mod deres fremtidig, hvor uddannelse og job er målet, samt at tro på tingene. De har alle det til fælles, at tiden i skolen har været svær pga mobning og dårlig trivsel.
I dagens indslag skal de lokale drenge ud og køre på deres nye racercykler, som de fornylig fik udleveret via projektet, “Løkkefondens Challenge 2018”.


Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

AnnonceHar du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt