PR-foto.

En gåtur langs fjorden

14. juni 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

At gå er det nye sort. Bevæg dig for livet arrangerer en gåtur langs fjorden fra Kolding til Middelfart

Kolding Kommune er fra 2019 ”Bevæg dig for livet”-visionskommune. Det handler om at få flere sundere og gladere borgere ved målrettet at få flere i bevægelse. I den forbindelse er forskellige aktiviteter allerede sat i gang. Som noget nyt sætter Bevæg dig for livet fokus på forskellige gå-projekter for at skabe gåfællesskaber, da rigtig mange finder det motiverende og attraktivt at gå sammen med andre mennesker. Det at gå er i rivende udvikling, og at gå er en aktivitet, som stort set alle kan deltage i. Der kræves ikke specielt udstyr eller tøj, og det er stort set muligt at gå alle steder.

En gåtur langs fjorden

Et af projekterne, der er fokus på, er en gåtur fra Kolding til Middelfart, hvor starten går søndag d. 1. september kl. 8.30 fra Banegårdspladsen i Kolding. Turen går langs fjorden og gennem Kanalbyen i Fredericia for at ende i Bibliotekshaven i Middelfart. Som optakt til turen arrangeres fælles træningsgåture lørdag d. 29. juni samt lørdag d. 3. august. Det er selvfølgelig gratis at deltage til såvel den store gå event søndag d. 1. september som til træningsturene. Henover sensommeren vil der blive etableret lokale gå-hold rundt om i kommunen, ligesom det er muligt at blive uddannet gå vært, for de der måtte være interesseret. Torsdag d. 15. august afholdes første uddannelsesdag til Gå vært i Cuben i Christiansfeld.

PR-foto.

Bevæg dig for livet er kommet på Facebook

Bevæg dig for livet i Kolding Kommune har lavet sin egen Facebookside. Tanken er, at nye aktiviteter og tilbud, som Bevæg dig for livet er med til at sætte i søen, bliver promoveret herover. Siden er også tænkt som en platform, hvor foreninger og andre fællesskaber kan lægge deres bevægelsesaktiviteter på. Gåturen fra Kolding til Middelfart er første begivenhed på Facebooksiden i en række af mange. Her kan også læses mere om projektet. Så hold øje med Facebooksiden ”Bevæg dig for livet – Kolding Kommune”.

Annonce