28. november 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Entertainer signerede ny bog med erindringer

Entertainer Finn Nørbygaard har udgivet en ny bog med titlen “Mine 12 Veje Til Liv”. Fredag aften kunne publikum møde ham hos Bog & Idé i Vejle.

Finn Nørbygaard med en bog om livet som entertainer

En mørk aften i slutningen af november måned kiggede en af Danmarks kendte personligheder forbi Bog & Idé i Vejle. Med under armen havde han bogen “Mine 12 Veje Til Liv”, som var en nyudgivelse.

Livet har budt på lidt af hvert

Ifølge Finn er Bogen en kombination, som han forsøgte at lave af erindringer og erfaringer. Her går han lidt mere ind i hvad det er for nogle erfaringer, som han havde gjort sig i livet.

AnnonceJyllands Posten havde virkelig fat i bogen og det er ikke en sætning, som jeg bare har fundet på. Det er noget avisen har fundet frem til. Min bog er en hyldest til sammenbruddet og det er jeg meget tilfreds med, at de har fundet frem til, fortæller Finn Nørbygaard i interviewet med TV Lillebælt.

Entertainer Finn Nørbygaard nærmer sig pensionsalderen og har på den baggrund oplevet en masse ting gennem hele sit liv på godt og ondt. TV-reportager og nyheder
Finn signerer hans nye bog til kunderne i butikken.

Finn’s gode ven tæt på døden

Jakob Haugaard har været en rigtig god ven og samarbejdspartner gennem mange år. 

I midten af 1990’erne var han så heldig at bryde sammen og det blev hans redning, ellers var han måske afgået ved døden pga  misbrug med alkohol, mener Finn. 

Fra entertainer til psykoterapeut

På et tidspunkt startede hr Nørbygaard på en uddannelse som terapeut, hvilket nok kom bag på mange. Men det var en nødvendighed for at passe på sig selv. Han var nødt til at gå i terapi og det var naturligvis et meget stort spring.

Men at lære noget om det fag, synes Finn egentlig var meget spændende og han blev grebet af det. Og inden han fik set sig om var der gået seks år med at lære noget nyt.