13. november 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Kunstner viser skulpturer ved søen

Den lokale kunstner Erik Walther fra Kolding har sat et flot kunstværk op på Søterrassen ved Slotssøen i Kolding. Her bliver toppen af værket udskiftet med få dages mellemrum.

Her på søterrassen ved Slotssøen i Kolding er der i de næste syv dage mulighed for at se en meget flot skulptur. Det er skabt af den lokale kunstner Erik Walther, der netop har sat det op her for nogle timer siden. Værket vil stå her i syv dage og i løbet af tiden vil den øverste del af kunstværket blive udskiftet.
Her i dag er det et flot vikingeskib, der præger dette værk og når man kommer forbi efter mørkets frembrud, så vil man kunne se det meget flottere med lys.

Kunstner Erik Walther har lavet et flot værk på Søterrassen i Kolding.

Det bliver jo en lang vinter vi kommer til at gå i møde med Corona og bliver med garanti trist for mange mennesker. 40 % af os lever jo alene, så jeg tænker at det bliver nogle lange måneder vi skal igennem.

AnnonceGratis at opføre værket

Hvis vi nu kunne gøre noget for hinanden. F.eks. nu har jeg så lavet denne skulptur, der er lavet af genbrugsmaterialer. Og det behøver jo ikke at koste noget, det vi skal vise. Den er lavet af nogle paller og tæpperør, som jeg har boret huller i. Der er også noget genbrugsjern, som jeg har lavet toppen af kunstværket med. Det eneste jeg har betalt noget for er lyset og ellers er det genbrug.

Jeg har lavet tre værker, som er en engel, svane og et vikingeskib. De får lov til at sidde to-tre nætter hver og er nok pænest om aftenen, når lyset bliver tændt med en projektør mod værket.

Erik Walther vil gerne udvide perioden

Efter en uge bliver de pillet ned igen. Men hvis Kolding Kommune siger ja til en forlængelse af perioden, vil det fint kunne blive på søterrassen i længere tid.
Jeg håber at det vil glæde en masse mennesker i byen.