TVlillebælt.dk

Ford A-veteranbiler sætter kulør på Harteværket

10. september 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

Søndag den 15. september bliver der mulighed for at se og beundre et større antal velholdte veteranbiler, når Vamdrup Ford A Klub besøger Harteværket Oplevelsescenter ved Kolding.

PR-foto

”Jeg er superglad for, at Ford A-klubben har valgt at besøge Harteværket på deres løvfaldstur i år. Den legendariske Ford A nyder en særlig status blandt bilfolk, så jeg håber på stort rykind af gæster på søndag,” siger projektchef Cecilie Røner fra Harteværket.

Bilerne kan opleves i tidsrummet kl. 12-15 på Harteværket Oplevelsescenter, Alpedalsvej 107 A, hvor de kommer til at holde foran den smukke gamle hovedbygning.

”Under hele besøget bliver der lejlighed til at kikke på bilerne og snakke med ejerne, der som regel kender bilernes historie i detaljer,” forklarer Cecilie Røner.

Tidligere har der været motorcykeltræf på Harteværket, Småbilsklubben har været på besøg, og senest har modeltogklubben N-modulvest kørt med modeltog inde i den store turbinehal.

”I vores oplevelsescenter har vi fokus på vand, energi og bevægelse, så det falder fint i tråd med vores mission, at vi engang imellem får besøg af forskellige spændende køretøjer, hvor energi omsættes til bevægelse. Det er med til at skabe liv på Harteværket og give folk nogle nye oplevelser,” påpeger Cecilie Røner.

Ud over at se på veteranbiler er der masser af tilbud til gæsterne på søndag. Man kan f.eks. besøge den nye trampolinpark, lege sig til ny viden på vandlegepladsen og gå på opdagelse i det gamle vandkraftværk, hvor turbineerne stadig er i drift.

Frem til 20. oktober har Harteværket Oplevelsescenter åbent torsdag kl. 9.00-15.00 og i weekenden kl. 10.00-15.30. Læs mere om åbningstider og tilbud på www.hartevaerket.dk og følger Harteværket på www.facebook.com/hartevaerket.