9. oktober 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Foredrag om kærligheden

Kolding: Foredrag om kærligheden

Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik har netop skudt sin efterårsturné i gang, med det helt nye foredrag ’Kærlighedskompasset’. Torsdag aften kunne publikum lade sig underholde af hovedpersonen, der besøgte Kolding.

Jakob Olrik fortæller: 
Det er jo i forbindelse med, at jeg har skrevet en ny bog, som hedder “Kærlighedsmysterier”, som jeg gerne vil ud og fortælle om og inspirere. Det er jo  svært i en tid, hvor det jo også er svært at samles. Så i sådan et tilfælde, som det her er det jo rent kærlighed at det lykkedes. 

AnnonceForedrag om kærligheden. TV-reportager og nyheder

Det er baseret på, at man ligesom kommer med nogle ønsker, som er i kærlighedens verden. Og så tager jeg det op og måske kommer med en lille fidus med, hvordan man kan arbejde med det. 

Den nye bog handler om kærligheden fra os selv og til ud i verden. Parkærligheden, kropskærligheden, kærlighed til dit arbejdsliv, kærlighedens mange mysterier og facetter og hvordan man ellers kan træne og få mere af den.

Publikum kan lære af foredraget

Jeg tænker at der er meget man kan lære. Fordi vi har egentlig har fået at vide, hvor vi skal elske eller blive elsket. Det er jo ikke noget, der bliver undervist i skolen eller vi får at vide på arbejdspladsen. Samtidig er det noget af det, der giver os allermest smerte gennem livet. Idéen ved denne bog er, at den er anvisende og handlingsorienteret, så man kan bruge det og ikke kun nogle flotte store ord om kærlighed.