25. oktober 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Forening afholdt auktion for en god sag

Forening afholdt auktion for en god sag

Fishing For Life er en forening med hjertet på det rette sted. Lørdag afholdt de en hyggelig dag ved Aalsbogaard Fiskesøer på Fyn med fiskeri, auktion og god mad. Her samlede de 65.000 kr ind til fordel for Knæk Cancer.

Formand for Fishing For Life, David Lind Norby fortæller:
Det er jo et arrangement, der samler ind til Knæk Cancer. Det er et arrangement, hvor vi har fiskeri, pattegris og auktion. I år har vi valgt at gøre det lidt anderledes, fordi vi står med Corona og nogle restriktioner vi skal overholde. Så vi har skulle gå lidt ned i deltager-antallet og tage noget hensyn. Vi støtter naturligvis op om de tiltag, der er i dag. 

AnnonceErfaring med arrangement

Vi skal faktisk tilbage til 2018, der havde vi et arrangement her ved Aalsbogaard Fiskesøer, hvor jeg fik en henvendelse om jeg kunne tænke mig, at være med til et arrangement med at støtte kræftsagen  og måske Knæk Cancer. Vi havde mange bolde i luften og det vi greb er noget af det, vi har i dag.

Forening afholdt auktion for en god sag. Fishing For Life er en forening med hjertet på det rette sted. Lørdag afholdt de en hyggelig dag ved Aalsbogaard Fiskesøer på Fyn med fiskeri, auktion og god mad. TV-reportager og nyheder

Forening afholdt auktion for en god sag

Martin er jo en dejlig personlighed må jeg sige. Han er en, der virkelig kan sætte gang i det og det kunne man også se på nogle af de hammerslag vi har fået i dag. Det er gået over al forventning. 

Vi har haft to auktioner i dag. Der var jo denne auktion med Martin fra klokken 13:30. Men vi har også haft en tidligere i dag. Det var mere med fiskegrej, hvor Rasmus og indehaveren af søen Martin. De var på og vi lavede nogle hammerslag på fiskegrej. Så det var mere det område, hvor imod det vi havde klokken 13:30 var mere bredt.