15. august 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Gode tilbud og sjov i gaden

Fredag sidst på eftermiddagen startede Open By Night i Kolding midtby. Her var butikkerne klar med gode tilbud og i gaderne blev der underholdt med lidt sjov fra bl.a Klokkeblomst, samt kongen og hans prinsesse.

Anni Muhs, der er koordinator hos City Kolding fortæller:

Vi holder en Open Night her, hvor vejret er så godt og butikkerne har mulighed for at markere udsalg med deres fantastiske tilbud.
Her i sommervarmen har alle spisestederne mulighed for at servere noget sommermad og drikke. Så har vi så spædet til med at få noget musik rundt i gaderne, men ikke noget, hvor vi samler folk, men med gademusikanter, der bevæger sig rundt og giver en god stemning.

AnnonceGode tilbud og sjov i gaden

Så har vi i tråd med Koldinghus’ udstilling “Kongerække” og der har vi allieret os med Fairyworks, som er nogle prinser og prinsesser udklædte, som også kommer til at kunne opleves i gaderne og giver en god oplevelse.

Vi er jo i en tid med Corona og det har I sikkert tænkt på ?

Det har vi tænkt rigtig meget på og ud fra de regler og retningslinier der er, har vi arbejdet på det med ekstra afspritning, som er i butikkerne og sat op i gaderne. Derudover afstandsmærkninger og få spredt aktiviteterne ud i gaderne.

Vejret er jo ret godt, hvor mange mennesker kommer mon ?

Det er meget spændende for i år har vi jo måtte aflyse vores kulturnat og det her er en Open Night, hvor butikkerne bare har åbent over nogle flere timer og vi så synes, at vi gerne vil give dem nogle oplevelser, når de er hernede.

Gode tilbud og sjov i gaden