10. april 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Heidi åbner ny isbutik ved Slotssøen

KOLDING: Heidi åbner ny isbutik ved Slotssøen

På Fredericiagade i Kolding kan man fra i dag få sig en lækker forfriskning, når vejen lægges forbi nummer 18. Her åbnede en ny butik med navnet Ishjørnet.

Foråret er i fuld gang og inden længe kan vi se frem til nogle måneder med sol og sommer. Til den tid vil det være at køle sig ned med en forfriskning og netop det kan Heidi Maria Schlünsen hjælpe med. For i dag åbner hun nemlig hendes nye butik, der kort og godt hedder Ishjørnet.

Hun fortæller:
Jeg har kigget efter den her butik i 10 år og pludselig blev den ledig og så tænkte jeg, at den altid ligget fantastisk ved Slotssøen. Og den ligger som skabt til en isbutik, så synes jeg der skulle ske noget. Og vi gik og havde ikke noget at lave, for det var ikke nemt at få noget arbejde og så satte vi det her igang.

AnnonceHeidi åbner ny isbutik ved Slotssøen. TV-reportager og nyheder
Det klassiske udvalg af is

Det er en god lille forretning, der har slået dørene op til en forfriskning. Lad os høre om udvalget.

I første omgang starter vi ud med gammeldags isvafler, kaffe, te og kakao med tilbehør. Senere vil vi gerne udvide med soft ice, slush ice, milk shake og senere hen med café inden bagved, når folk må komme ind. Men lige nu må de ikke komme ind, så i starten er det ligesom take away, ind og hente og ud igen.

Heidi og hendes datter har en god portion erfaring i at stå bag disken og sælge is.

Vi har været i Legeparken. Mille har været i træning siden hun var 14 år til at lave iskugler. Så vi har prøvet det før med gammeldags is og vi glæder os til soft ice kommer. Men det skal også blive lidt varmere først.