20. oktober 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Indvielse satte punktum for badebro-projekt

Kolding: Indvielse satte punktum for badebro-projekt

I 2013 vandt Kim Toft Andersen en konkurrence på DR med titlen “Byg Det Op”. Han havde indsendt en god idé om at bygge en flot arkitektonisk badebro i Kolding. Broen har siden været taget i brug og flittig benyttet, men først i dag kunne den sidste del af projektet blive indviet. Et lille fint hus med omklædning og sauna-faciliteter.

Formand for foreningen Hop i Fjorden, Lars Rubusch fortæller:
Vi har jo endelig efter tre år ihærdigt arbejde med kommunen og os selv, fået fat i en fantastisk bygning. Den kan borgerne i Kolding, men bestemt også vore egne medlemmer,  indtage med nogle faciliteter, der byder på omklædning, sauna og bruser på 63 kvm.

AnnonceBenyttelse kræver medlemskab

Det er nødvendigt at være medlem af Hop i Fjorden for at få adgang til bruser, omklædning og sauna. Der er medlemskontigent og en chip for at få adgang til bygningen. Og så ellers sætte sig ind i saunaen, som i øjeblikket har en åbningstid fra klokken 6 – 20.

Indvielse satte punktum for badebro-projekt. TV-reportager og nyheder

Indvielse satte punktum for badebro-projekt

I 2013 var jo konkurrencen med Kim Toft Andersen, der jo dengang efterfølgende blev bestyrelsesmedlem af Hop i Fjorden. Han vandt vores penge til badebroen, som blev bygget i første omgang. Den blev indviet i november 2014 og der havde jeg så etableret foreningen. Da borgmesteren i 2017 indikerede, at man i byrådet havde besluttet at tilføre 800.000 kr til området. Så tænkte jeg, at her er der en chance for at vi som forening pludselig kan gå ind og tage del i beslutningerne. 

God opbakning til projektet

Det koster jo penge det her og jeg vil sige, at fondene absolut har kendt deres besøgstid i forhold til at tilføre projektet penge på det tidspunkt, hvor vi havde mest brug for det. Sådan lyder ordene fra Lars Rubusch og du kan høre mere i interviewet.