17. august 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Kasper sælger populær snack

Vejle: Kasper sælger populær snack

Ved Fakta i Vejle mødte vores reporter i dag Kasper Kjær, der er indehaver af en omrejsende madvogn, hvor han sælger nogle lækre forfriskninger.

Kasper Kjær er indehaver af Kasper & Churros og fortæller her:
Det her er churros, som er en gang spanske vafler, der er et morgenmadsprodukt i Spanien. Det kører vi normalvis rundt på festivaler med, samt byfester og kræmmermarkeder. Men da det er lukket i år, så prøver vi noget nyt og kører rundt til dagligvarebutikker og står ligesom en fiskemand gør. Det har vist sig at være en ganske udmærket succes. Der har været rigtig mange, der synes at det er fantastisk, at vi alligevel kommer rundt i landet, trods at de forskellige ting er lukket. Det er det vi gør og så må vi se hvordan næste sommer ser ud. 

AnnonceHvad er en churros ?

En churros er en vaffel, som bliver friturestegt. Vores vafler er veganske, så der er hverken æg eller mælkeprodukter i. De er sprøde udvendige og klæbrig indvendige. Der er rigtig mange, der gerne vil have softice og chokolade til. Men ellers har vi både sukker, jordbær, hindbær og karamelsovs. Vi har lidt forskelligt til, men det er egentlig bare en vaffel. 

Kasper sælger populær snack. TV-reportager og nyheder fra trekantsområdet og vestfyn.

Populært i udlandet og nu også her i landet

I sin tid var det blot et spansk morgenmadsprodukt, men vældig populære i Mexico og USA.
Herhjemme i Danmark  går det også rigtig godt for Kasper og hans vogn. 
“Vi får supergode tilbagemeldinger. Folk er virkelige glade for at se os, når vi er herude”, lyder det fra Kasper.