11. november 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Kendt filmskaber besøgte Vejle

Forfatter Anders Ryehauge fortæller i interviewet om bogen. Den handler om Peter Aalbæks projekt med at lave sin egen by omkring Herfølge, hvor han bor. Det er et bud på en bedre verden og hvordan vi får det bedre med hinanden.

Bogen udspringer fra det, men er en fortælling om hans liv og karriere, der ikke har været kedeligt. 

Peter har altid haft nok af projekter

Jeg har altid været en foretagsom mand hvad der har givet mig konkurser og mange vågne nætter. Så derfor skal det ikke slutte i harmoni. Der skal virkelig sættes alt på et bræt. Min elskede kone og jeg har hævet pensionen og alt hvad der skulle forsøde de gamle dage og sat et projekt i gang med at bygge en helt ny by.

AnnonceAt bygge en by kan hurtigt være umuligt. Indtil videre er det forbavsende, hvis bare projektet er tænkt stort og løftet og tosset nok. Så er der måske større chance for at det bliver til noget, hvis det havde været en lille skala og lavet med en snus fornuft.

Kendt filmskaber besøgte Vejle. TV-reportager og nyheder

Forfatter til bogen fortæller i reportagen om samarbejdet med Peter. “Han er jo en interessant mand, der har været en fast del af den danske medie-offentlighed de seneste 30 år. Peter har været med til at revolutionere film-industrien med Zentropa og i det hele taget været med på den rejse. “

Så det har kun været spændende at dykke ned i det. Det er jo interessant hvordan vi rykker verden til noget bedre og der dykker han ned i en hel del interessante temaer.  Så det har været meget spændende, lyder det fra forfatter Anders Ryehauge.