KOLDING: Kom igen med på by-rundvisninger i Unesco-byen

Kom igen med på by-rundvisninger i Unesco-byen. TV-reportager og nyheder
PR-foto

Foråret banker på, og alle higer efter at få en på opleveren.
Christiansfeld | Museum Kolding åbner derfor op for by-rundvisninger i Unesco-byen fra på lørdag.

”Christiansfeld har en helt særlig historie, der kun findes her og der er ingen bedre måde at opleve den på, end på vores byrundvisning ”Verdensarv i særklasse” med en af vores engagerede guider”, siger leder og Site manager Lise Thomsen.

Anonym

Christiansfeld er planlagt som en idealby, tilpasset efter Brødremenighedens enkle og velordnede liv og traditioner. Et unikt stykke verdensarv med gennemført byplanlægning med lange, lige gader og imponerende arkitektur.

Den verdensomspændende Brødremenighed opførte oprindeligt 27 menighedsbyer fordelt over hele verden. Christiansfeld er i dag den bedst bevarede med en helt særlig atmosfære.

”Vi glæder os utrolig meget til vi nu igen kan vise gæster rundt og fortælle den fantastiske historie om byen og Brødremenigheden. Og d. 21. tager vi så næste skridt og åbner dørene til vores ny-indrettede museumsbutik og vores udstilling i Søstrehuset”, siger Lise Thomsen videre.

Anonym

Fakta
By-rundvisningerne ”Verdensarv i særklasse” udbydes lørdage og søndage kl. 13.00 fra 10. april. Da by-rundvisningerne foregår på offentligt areal kræves der ikke Coronapas eller test, der kan dog kun være 9 personer med på hver byrundvisning.
Booking kun via telefon: 7633 8100

Kom igen med på by-rundvisninger i Unesco-byen

Del på facebook
Del på Facebook