17. september 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Lasse drømmer om den helt store scene

Kolding: Lasse drømmer om den helt store scene

Fredag mødte TV Lillebælts reporter, sanger og sangskriver Llaurent, der egentlig hedder Lasse Lauridsen og sammen med sit band har brugt vinteren og foråret i studiet og øvelokalet.

Det er der kommet et projekt ud af, som hedder ”Laurent Live” og med sit nye liveband bestående af dygtige musikere har han været klar til at løfte sine sange op på et helt nyt niveau til sommerens koncerter.

Annonce

Video til firma og foreninger

Mangler din virksomhed eller forening en profilvideo, så kontakt TV Lillebælt.
Vi producerer til små priser, hvor alle kan være med.
Skriv en mail: kontakttvlillebaelt.dk

Her har publikum kunne lytte til sange fra bagkataloget og nogle af de helt nye numre. Og mon ikke vi får et nummer at høre om lidt fra hovedpersonen selv.


Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

Har du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt