25. juni 2017 Slået fra Af TV Lillebaelt

Løkke Fondens-løb kom til Kolding

Kolding: Løkke Fondens-løb kom til Kolding

I dag ankom Løkke Fondens cykelløb til Kolding, hvor de tog sig en velfortjent pause på Akseltorv. Imens havde holdleder, Bente Jakobsen inviteret sponsorerne af holdets cykler, udstyr og tøj til en uformel sammenkomst i Middelfart Sparekasses lokaler, hvor hun fortalte om løbet med en lille tale.

Derefter overlod hun talerøret til statsminister, Lars Løkke Rasmussen og han har jo også været ude på turen og trampet i pedalerne sammen med drengene og kunne fortælle om hvilke oplevelser det giver dem, at være på til sådan en stor begivenhed.

Annonce
Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

Har du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt