12. marts 2019 Slået fra Af TV Lillebaelt

Lokale drenge fik en sund lektion

Kolding: Lokale drenge fik en sund lektion

En ny omgang Løkkefondens Challenge er gået i gang og her gælder det om at hjælpe drenge med en svær tid i skolen, på rette spor. De kaldes for Drengene På Kanten og vil på holdet få et mentalt boost, så de tror på at uddannelse og job i fremtiden, også kan lade sig gøre for dem. Til Sommer skal de på sadlen og køre Danmark Rundt med statsministeren, men inden de når så langt, kræver det en masse træning og en tur på Hansenberg i Kolding for at lære om sund kost.


Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

AnnonceHar du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt