25. oktober 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Lysposer gav penge til Knæk Cancer

Kolding: Lysposer gav penge til Knæk Cancer

Uge 43 er Knæk Cancer-ugen med mange indsamlinger rundt omkring i landet. På Koldinghus kunne borgerne kigge forbi Slotsgården og købe en lyspose til en senere lys-ceremoni, der blev afholdt i løbet af aftenen. Det var Stafet For Livet Kolding, der stod for arrangementet og fik indsamlet penge til Kræftens Bekæmpelse.

Maja Fie Thomassen fra Stafet For Livet Kolding fortæller: det der skal ske i aften her på Koldinghus på denne plads, skal have en lysceremoni. Her kan man tænde et lys for en man har mistet eller gerne vil støtte.

AnnonceSidste år blev der solgt 200 poser på dagen, men i år har vi allerede online solgt 200, så man kan sige, at vi er godt på vej.

Vi har jo skulle nogle lidt andre ting i år, hvor vi har skulle spritte af og mundbind på og det hele. Men ellers tror jeg det kører ok. Vi må selvfølgelig ikke være mange her, når lysceremonien skal foregå. Men heldigvis bliver det jo live-streamet i år, så man kan følge med hjemmefra.

Lysposer gav penge til Knæk Cancer. Uge 43 er Knæk Cancer-ugen med mange indsamlinger rundt omkring i landet. TV-reportager og nyheder

Først starter vi ud med en velkomst, hvorefter der vil være et musikalsk indslag med gruppen Solong.  Bagefter en lystale, som i år er med en sognepræst. Derefter et minuts stilhed, efterfulgt af et musikalsk indslag igen. Så runder vi aftenen af.

Vi har jo lidt håbet på, at trods Corona, at der stadig er mange, der vil møde op og købe en lyspose. Men jeg tænker at vi i hvert fald kommer højere op.