Foto: PR

Mathilde Norholt skal spille Lis Sørensen i SANNE – THE MUSICAL

6. maj 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

I marts kunne Langkjær Entertainment og Live Nation offentliggøre de tre skønne kvinder, der til september kommer til at portrættere Sanne Salomonsen i tre aldre.

I dag kan holdet bag SANNE – THE MUSICAL offentliggøre, at rollen som Lis Sørensen fra den ikoniske trio ANNE LINNET BAND, skal spilles af ingen anden end skuespillerinde Mathilde Norholt. I dag kan det også offentliggøres, at SEEBACH-stjernen Joakim Tranbjerg får rollen som Bo Stief, Sanne Salomonsens eksmand.

SANNE – THE MUSICAL får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 19. september 2019 og skal derefter på turné landet rundt til Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus.

Roller fra Sannes fortid
Lis Sørensen og Sanne Salomonsen har krydset hinandens veje utallige gange – også før de fandt sammen i det folkeelskede ANNE LINNET BAND. De to Rock-mamas har medvirket på hinandens soloplader og har samarbejdet om flere af deres allerstørste hits. Der er derfor meget på spil i rollen som Lis, og Mathilde Norholt er med sine mørke krøller og charmerende attitude et godt match. Mathilde Norholt er datter af skuespillerne Kirsten Norholt og Flemming Sørensen. Hun har blandt andet medvirket i TV-serier som 2900 Happiness (2009) på TV3 og DR’s Lykke (2011) samt i spillefilmene Sorte Kugler(2009), Time Jumpers (2018) og Månebrand (2018). Og så spillede hun over for Silas Holst i hovedrollen som Baby i The One and Only Musical Teaters opsætning af Dirty Dancing (2014-2016). 

Foruden Matilde i rollen som Lis, kan Langkjær Entertainment og Live Nation også offentliggøre, at rollen som Bo Stief, den verdenskendte jazzmusiker og komponist, som var gift med Sanne Salomonsen fra 1975-1980, skal spilles af Joakim Tranbjerg. Joakim er 4. års studerende ved Den Danske Scenekunstskole i Odense, og han fik sit store gennembrud som Rasmus Seebach i Fredericia Teaters anmelderroste musical SEEBACH, som også indbragte ham Reumert Talentprisen 2018.

Publikum kan foruden Mathilde Norholt som Lis Sørensen og Joakim Tranbjerg som Bo Stief, glæde sig til at se hele tre kvinder portrættere Danmarks rock-ikon Sanne Salomonsen i tre afgørende stadier af hendes liv; Det unge sang- og skuespillertalent Andrea Heick Gadeberg, musical-skuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og sangerinde Gry Trampedach.

Holdet bag forestillingen
SANNE – THE MUSICAL er udviklet og produceret af Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab har stået bag en række af de senere års store danske musicalhits, bla. We Will Rock YouMidt om NattenKærlighed ved Første Hik! og senest Terkel – The Motherfårking Musical.

Forestillingen bliver instrueret af Martin Lyngbo, der er en af de mest rutinerede kreative kræfter i dansk teater. Igennem 12 år som teaterdirektør for Mungo Park i Allerød og senere også Mungo Park Kolding fornyede han teaterets udtryk med en række produktioner og tiltag, der udfordrede forestillingen om, hvad et moderne teater kan. Holdet bag SANNE tæller endvidere Reumert-vinderne Benjamin La Cour (scenografi) og Line Mørkeby (manuskript) samt Joakim Pedersen (kapelmester) og Peter Friis (koreograf). I fællesskab vil holdet skabe en forestilling, der både giver plads til de mange fantastiske sange og Sanne Salomonsens dybt personlig historie, der rummer alt fra de allerstørste successer til de mørkeste øjeblikke i hendes liv.