7. april 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Mette går til fagprøve med bog-klassikere

VEJLE: Mette går til fagprøve med bog-klassikere

Hos Bog & Idé i Vejle har en elev travlt i disse dage. Hun er i gang med en fagprøve, hvor hun skal stå for at sælge bøger, styre budgettet og lave en markedsføring.

Indenfor dørene hos Bog og Idé i Vejle er Mette Tange ved at gøre klar til sin fagprøve, hvor hun rigtig gerne vil have de unge til at lære om klassikere. Det er den sidste prøve i forbindelse med hendes uddannelse og består af flere elementer, bl.a. en kampagne med markedsføring og budget, som er et ansvar, hun selv skal stå for.

Mette fortæller:

Annonce

Video til firma og foreninger

Mangler din virksomhed eller forening en profilvideo, så kontakt TV Lillebælt.
Vi producerer til små priser, hvor alle kan være med.
Skriv en mail: kontakttvlillebaelt.dk

Jeg har jo fagprøve lige nu, som er den sidste opgave i forbindelse med min uddannelse. Jeg har valgt at have med klassikere i min fagprøve, så jeg har jo valgt 6 klassikere, som jeg skal forsøge at sælge lidt mere end vi plejer ved at tage forskellige tiltag i butikken.

Mette går til fagprøve med bog-klassikere-Ernest-Hemingway. TV-reportager og nyheder
Ernest Hemingway “Der er ingen ende på Paris” er en af de seks klassikere.

Lad os så høre om de seks bøger, der er klassikerne.

Jeg har to med Ernest Hemingway, som er “Den gamle mand fra havet” og “Der er ingen ende på Paris”. Derudover er det Jane Austen med “Stolthed og fordom”, Karen Blixen med “Den afrikanske farm”, Tove Ditlevsen med “Barndommens gade” og Vlademir Nabokov med “Lolita”

Mettes håb for fagprøven er at skabe interesse for klassikere blandt de unge mennesker.

Jeg synes jo at klassikere er rigtig vigtige og jeg håber at man kan fange de unge mennesker. Jeg synes allerede at der er rigtig mange unge mennesker, der læser dem. Men det må godt blive endnu mere, for jeg synes faktisk, at det er rigtig vigtigt at læse de her bøger.
Fordi de viser også hvordan bøgerne startede og jeg synes også at det sjove, når du så læser nye bøger bagefter, så kan man se at rigtig mange af bøgerne er inspireret af klassikerne.