FREDERICIA: Millioner til Fredericia og Fredensborg

Millioner til Fredericia og Fredensborg. TV-reportager og nyheder
PR-foto

Der var ingen, der ramte de helt rigtige syv tal ved lørdagens Lotto trækning, og dermed går puljen videre endnu engang. Næste lørdag kan der dermed spilles om hele 25 millioner kroner.

Udover, at begge byer begynder med ‘fred’, har Fredericia og Fredensborg nu også det tilfælles, at de hver har fået sig en nyudklækket millionær. Selvom der ikke var en vinder af førstepræmiepuljen ved lørdagens trækning, skal der naturligvis stadig findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker. Begge vindere havde spillet med via danskespil.dk, og de kan dermed se frem til at få 1.000.000 kr. ind på kontoen. Skatten behøver de ikke at tænke på, for det har Danske Spil allerede betalt. 

Det er tredje gang i år, at Danske Spil har kunnet kåre en ny millionær i sønderjylland. Til gengæld er det første gang i år, at vi kan sende en million afsted til nordsjælland.

Danske Spil ønsker begge vindere stort tillykke. 

Vindertal: 
12, 15, 16, 18, 29, 32, 33

Tillægstal: 
36

Om Danske Spil

Det ligger i Danske Spils DNA, at vi både skal være til glæde og til gavn. Vi skal underholde de ca. 1,9 mio. danskere, der spiller hos Danske Spil, og samtidig skabe værdi for det danske samfund.

Danske Spil er ejet af staten og danske idrætsorganisationer og er sat i verden for at underholde og skabe værdi for det danske samfund gennem underholdende og ansvarligt spil. Aktiviteterne i Danske Spil genererer betydelige beløb hvert år til samfundet.

I forhold til rekordåret 2019 er der et mindre fald i år, men det samfundsmæssige overskud er på 2.376 mio. kr. Det samfundsmæssige overskud er defineret som den samlede værdi af statsafgifterne fra de afviklede spil, den betalte selskabsskat og resultatet efter skat til moderselskabets aktionærer.

Overskuddet fra Danske Lotteri Spil går ubeskåret til udlodningsmidlerne. Udlodningsmidlerne fordeles til idrætten, kulturen og foreningslivet i henhold til lov om udlodning af overskud fra lotteri. Bidraget til udlodningsmidlerne udgør i 2020 1.334 mio. kr. i Danmark og 15 mio. kr. i Grønland.

Der er i 2020 en stigning i overskuddet fra Danske Lotteri Spil på 22 mio. kr. i forhold til 2019 og en stigning på 60 mio. kr. i det samlede bidrag til udlodningsmidlerne i forhold til 2019. Stigningen sker i et år, hvor mange af modtagerne af udlodningsmidlerne er hårdt ramt af Covid-19 restriktioner. Bidraget til udlodningsmidlerne er det største, der er blevet udloddet fra Danske Lotteri Spil siden liberaliseringen i 2012.

Millioner til Fredericia og Fredensborg

Del på facebook
Del på Facebook