13. juli 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Nice Little Penguins kickstartede festen i Vejle

I Skyttehushaven var der søndag eftermiddag premiere på en sæson med masser af god dansk musik på scenen. Arrangørerne var spændt på hvordan den første koncert ville gå, da der samtidig også var nogle restriktioner med Corona, som de skulle tage højde for.

Bent Holm er formand for Fest i Vejle og han fortæller:

Vi har taget hul på sommerkoncerterne omsider, der hvert år holdes alle søndage i juli og august måned, men pga den ekstra ordinære situation i øjeblikket har vi lige måtte vente lidt. Vi ville godt være helt sikkert på at vi kan overholde alle de Corona-regler, der nu er gældende i vore dage.

Annonce

Hvilken musik kan publikum høre i dag ?

Det er noget populært musik og er nogle gamle Vejle-drenge, som kommer her og er Nice Little Penguins.

Dagens band glædede sig meget til denne koncert.

Det er jo vores første job efter lockdown og vi var ude at spille i februar, så vi glæder os til at komme og spille. Det er jo vores gode gamle travere fra 90’erne, hvor vi lavede tre plader og så også noget af de nyere ting og bl.a. noget, som publikum aldrig har hørt før. Vi udgiver noget nyt til efteråret og der er også et par sange derfra, som vi spiller.

De tre herrer har en eller anden form for tilknytning til Vejle, så det er næsten som at være hjemme igen.

Nu er jeg jo ikke opvokset i Vejle, men har boet her i en kort periode. Af en eller anden grund er det hjemstavnsfølelsen, der trækker os hertil. Vi elsker at spille i Vejle og spillede rigtig meget i byen gennem årene.