23. januar 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Ny butik med lækkerier i Kolding​

Bronuts åbnede fredag eftermiddag en ny butik i Kolding. Her sælges udelukkende flotte pyntede lækkerier af donuts. Det er forretning nummer otte på landsplan.

Pigerne i Bronuts gør de mange donuts klar. TV-reportager og nyheder
Pigerne havde travlt med at gøre klar i butikken til kunderne.

Medindehaver, Türker Alici fortæller: Vores koncept er, at vi tager alt det gode, vi kender på. Hvorfor ikke kombinere donuts med det lækre slik og lækre chokolade, som vi kender, og det lækre. Hvad skal man sige  af fredagshyggen. Ja, sammen.

Det vi har gjort, det vi har, fortsætter Ninos Oraha, der er medindehaver af Bronuts. Vi har taget donuts til helt nye højder. Man kan sige, at donuts har ikke været en trend i Danmark før sidste år for os før vi åbnede Bronuts i august 2019, men da var der en forretning i Danmark med donuts.

AnnonceBronuts vil skille sig ud

Med donuts vil vi gerne skille os ud, og derfor har vi også netop valgt disse farver her som pink og gule farver. Det er det, der foregår i øjenfaldende.

Vi sælger ikke poser, for det er netop denne orange farve, når man kommer gående, hvor man ikke er tvivl om hvad det her er. Det er nemlig Bronuts og når du er inde i en af vores forretninger, så er det gult, pink, sort gulv og loft.

Line og Jennifer glædede sig til at smage produkter hos Bronuts. TV-reportager og nyheder
Line fra Tønder og Jennifer fra Aabenraa stod klar som de første kunder til at smage donuts.

Jeg har både været i Aarhus, Odense og København. Jeg manglede faktisk bare Kolding, så jeg tænkte at gøre det i dag, hvor de åbner. Så jeg er en trofast kunde, lød det fra Line, som kommer fra Tønder.
Jennifer fra Aabenraa var også klar til at smage på sagerne. Hun havde hørt meget om Bronuts og nu skulle det prøves og så trængte hun også til at komme lidt ud her i Corona-tiden.