27. juni 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Ny festival ved søen

Kolding: Ny festival ved søen

Edvard Køhrsen fra SlotssøBadet er medarrangør på Kolding Sommer Festival og han fortæller:

Sommerfestivalen her i Kolding er jo et helt nyt begreb i byen. Vi har jo hidtil holdt disse sommerkoncerter “Sommer Ved Søen” og det har vi gjort de sidste mange år. På grund af Corona-situationen er der jo sket det, at vi ikke har kunne samles og så har vi simpelthen allieret os med nogle af de dygtigste folk indenfor afholdelse af koncert og markedsføring osv.

AnnonceNy festival ved søen

Det er Jakob fra Skolander Event og Michelle fra Radio Viva, så vi også har markedsføring-delen på plads og startet et helt nyt begreb op, der hedder “Kolding Sommer Festival”. Det skal være koncerter, hvor man betaler for at få adgang dertil og det er jo en ændring i forhold til tidligere, hvor de sommerkoncerter hidtil har været gratis, men det kan vi ikke tilbyde nu.

Det afhænger jo af, at vi har været nødt til at indhegne og lave grupper i forhold til sikkerhed og corona-restriktioner, hvilket koster nogle penge. Men til gengæld kan vi også trække nogle gode fans herned og forhåbentlig vil befolkningen her i byen og området her vil støtte op om det her arrangement.

Ny festival ved søen