20. maj 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Ny runde med Stafet For Livet

Ny runde med Stafet For Livet

Det er snart tid til at afvikle Stafet For Livet på Vejle Atletikstadion, som afholdes i midten af august måned.
Her handler det sædvanen tro om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
For at det hele kan løbe af stablen, så er det nødvendigt med opbakning til arrangementet. I aften afholdes et møde med folkene bag Stafet For Livet Vejle og det skal vi nu høre mere om.

Karen Bloch, formand for Stafet For Livet Vejle fortæller:

Herinde bagved er resten af vores styregruppe og vi er en syv stykker. Vi har alle vores materialer med lysposer, balloner og hvad vi nu skal bruge. Det har vi fået lov til at opbevare herinde ved Børkop Industriservice og chefen derinde hedder Lars Jensen og han har godt gang i sin forretning. Han låner os lokalet, så vi kan have tingene uden at de lugter af mug, når vi skal have dem frem.
Så det er vi ude og kigge lidt på med hvor mange lysposer skal vi have, hvor er alle vores bannere henne og skal de vaskes. Derfor er vi herude.

Annonce

Video til firma og foreninger

Mangler din virksomhed eller forening en profilvideo, så kontakt TV Lillebælt.
Vi producerer til små priser, hvor alle kan være med.
Skriv en mail: kontakttvlillebaelt.dk
TV-reportager og nyheder
Der blev snakket om Stafet For Livet

Vi skal snakke om Stafet For Livet i aften og sidste år var det meget usikkert, men det er det ikke i år. Det er den 14. og 15. august og starter klokken 11 og foregår på Vejle Stadion. Lige nu har vi fuld fokus på holdene og ligesom frister folk til at danne hold. F.eks. en virksomhed som Børkop Industrivej eller en arbejdsplads, som Silia arbejder på.

TV-reportager og nyheder
Reporteren viser årets plakat til Stafet For Livet Vejle

Cilia Nielsen, kasserer for Stafet For Livet Vejle fortæller:

Jeg har også mit eget hold med og er holdkaptain for BDO Vejle, hvor jeg også arbejder. Det er en rigtig god måde, at have en dag med en masse sammenhold på og være hinanden lidt ved, for det har vi ikke været under corona. Og så samtidig samle en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse.