Om TV Lillebælt

 

TV Lillebælt er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte tv, men optager det hele rundt omkring i trekants-området og på fyn. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.
Har du en idé til et indslag er du meget velkommen til at kontakte os.
Der er knap 25.000 unikke brugere, der besøger vores hjemmeside om måneden.
Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden https://www.facebook.com/tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Historien

TV Lillebælt hed helt fra starten, Kolding 24 og sidenhen Kolding 24 Web-TV. De første indslag blev produceret med en Samsung Galaxy S6-smartphone, der med en holder var sat på et kamera-stativ og med en mikrofon med ledning, der kunne tilsluttes mobilen. Da det meget hurtigt greb om sig med at tage ud og filme lokale begivenheder, så blev der inden længe investeret i et HD Panasonic video kamera, der havde mange flere funktioner og lavede flotte billeder.

TV Lillebælt er ejet og bemandet af Michael Jacobsen, der har en fortid i radio-branchen i 1990’erne, hvor han startede på Radio Kolding og siden kom til Nærradioen i Kolding, VLR og så tilbage til førstnævnte, der snart skiftede navn til Radio Skala. Det er blevet til et utal af radio udsendelser som studievært og en uddannelse blev det også til hos Skala. Derudover har Michael styret teknikken med en meget sikker og rolig afvikling i sports-udsendelser. I 2011 stiftede han en internet-radio med navnet Radio Allstars, der sendte musik nonstop døgnet rundt i nogle år, hvor den også lukkede ned i perioder, pga de høje musik-afgifter, som der ikke altid var penge til.

Den 1.november 2017 blev Kolding 24 til en virksomhed med navnet Kolding 24 Web-TV og dermed blev en hobby til selvstændig beskæftigelse, hvor vi fortsat producerede nyheder med TV-indslag og artikler.

Den 1.marts 2018 valgte vi at skifte navn på virksomheden til TV 24, da vi både var ude efter et kort navn, der fortalte de borgere, der ikke kendte til stationen, at det var et TV-medie. Samtidig ønskede vi at skille os ad med “Kolding” i vores navn, da mange troede at det var det “gamle” TV Kolding, der iøvrigt er lukket.

Den 1.marts 2019 skiftede vi navn til TV Lillebælt, der passede rigtig godt til det område, vi producerer nyheder og indslag fra.