TV Lillebælt er en privat-ejet internet-baseret medie-platform, der producerer reportager og nyheder, som henholdsvis kan streames og læses på vores hjemmeside.

Vi sender aldrig direkte tv, men optager det hele rundt omkring i trekantsområdet. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Har du en idé til et indslag er du meget velkommen til at kontakte os.
Der er knap 25.000 unikke brugere, der besøger vores hjemmeside om måneden.
Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden facebook.com/tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Historien

TV Lillebælt hed helt fra starten, Kolding 24 og sidenhen Kolding 24 Web-TV. De første indslag blev produceret med en Samsung Galaxy S6-smartphone, der med en holder var sat på et kamera-stativ og med en mikrofon med ledning, der kunne tilsluttes mobilen.

Da det meget hurtigt greb om sig med at tage ud og filme lokale begivenheder, så blev der inden længe investeret i et HD Panasonic video kamera, der havde mange flere funktioner og lavede flotte billeder.

TV Lillebælt er ejet og bemandet af Michael Jacobsen, der har en fortid i radio-branchen i 1990’erne, hvor han startede på Radio Kolding og siden kom til Nærradioen i Kolding, VLR og så tilbage til førstnævnte, der snart skiftede navn til Radio Skala.

Det er blevet til et utal af radio udsendelser som studievært og en uddannelse blev det også til hos Skala. Derudover har Michael styret teknikken med en meget sikker og rolig afvikling i sports-udsendelser. I 2011 stiftede han en internet-radio med navnet Radio Allstars, der sendte musik nonstop døgnet rundt i nogle år, hvor den også lukkede ned i perioder, pga de høje musik-afgifter, som der ikke altid var penge til.

Den 1.marts 2019 skiftede vi navn til TV Lillebælt, der passede rigtig godt til det område, vi producerer nyheder og indslag fra.