23. august 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Opsigtsvækkende biler på tur

Kolding: Opsigtsvækkende biler på tur

Ved Bauhaus i Kolding startede et arrangement med en masse bil-freaks, der var klar til at køre afsted i deres noget særprægede køretøjer.

Arrangør Martin Lewis fortæller: 
Arrangementet i dag hedder Charity Cruise, som kommer ud af nogle cruise, som er nogle små hyggeture vi kører med alle de folk, der har nogle specielle biler. Vi afviklede fire sidste år med stor succes.
Så satte vi os ned i administrationen bag Lood ‘n’ Proud, der arrangerer det. Hvorfor ikke tage noget af al den fede energi og putte det ind i noget, der kan gøre noget godt for andre mennesker.  Deraf opstod konceptet Charity Cruise. 

AnnonceOpsigtsvækkende biler på tur. TV-reportager og nyheder fra trekantsområdet og vestfyn.

Biler med kreativt design

Man kan godt sige, at nogle biler er meget kunstneriske. Det kommer sig af, at vi i Team Loud ‘n’ Prod, som det hold vi har hedder og arrangerer det her, egentlig kommer ud af noget, der hedder Carbage Run. Det er et bilorienteringsløb ned gennem Europa og der er konceptet, at man skal køre i nogle ældre biler og gøre lidt ud af dem, så det ser sjovt og farverigt ud på vejene. Det er mange af de holdkammerater derfra, som også støtter op om det her.