25. august 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn

Odense: Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn

En genindspilning af den gode gamle historie om en kærlig dreng, der er lidt af en dagdrømmer, er for nogle uger siden startet med optagelser på fyn. I dag var pressen forbi til en snak om den kommende film. 

Instruktør Martin Miehe-Renard fortæller:
Filmen er jo en opdatering eller en reboot, som man kalder det på nudansk af den gode gamle Busters Verden. 
Vi forsøger at tage grundbudskabet i Buster, der handler om at turde være sig selv. At man er god nok som man er, bare man tør tro på, at det holder. 
Opdateret til 2020 og som jeg plejer at sige, så synes jeg faktisk at det er endnu mere relevant end det var dengang.

AnnonceGammel historie i nyt format

Den her historie er jo skrevet langt tilbage for omkring 40 år siden eller noget i den stil. Det er som om at fremmedgørelsen i dag er blevet større. Altså folk sidder ved hver deres computere og man går ind på de sociale medier og kommunikerer i stedet for at være sammen. Og er der noget Buster handler om, så er det om at være sammen og være sig selv og turde være den man er. Så jeg synes, at den er ret relevant og den er også sjov og fremfor alt også rørende, en meget rørende historie. Og sådan nogen historier mangler vi nogen af, synes jeg. Derfor synes jeg at det er skægt at arbejde med.  

Hårdt og sjovt at være med

Manfred Weber spiller Buster og fortæller her om at være med i filmen:
Det er sjovt, men det er også hårdt. 
Hvad siger dine kammerater til at du er med i filmen ?
De synes at det er sejt, tror jeg og de glæder sig til at jeg kommer hjem, så jeg kan fortælle om den og til at se filmen.