12. juli 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Publikum nød musikken udenfor

Lørdag aften sluttede et 4-dages arrangement af hos Godset i Kolding. Det var med sammenlagt otte nye upcoming artister, der gav koncerter under navnet “Ujnfor”.

Konferencier på Ujnfor, Anna Borch fortæller:

Vi vil gerne nå at lave en festival, hvor alt det udendørs, der plejer at være er aflyst på grund af Corona. Derfor har vi i sidste øjeblik skaffet nogle upcoming danske kunstnere og fået etableret en 4-dages festival på benene.

AnnonceDer har været musik flere dage i træk ved jernbanen i Kolding og nye navne er dukket frem i rampelystet.

Vi har både haft kunstnere fra Kolding og også nogle fra København. Jeg var overrasket over antal fremmødte publikummer og var lidt bange for at der ikke ville komme nogen, fordi vi har haft vejret imod os. Og kunstnerne er ikke helt vildte kendte, da de er små artister.
Jeg var er positiv overrasket over at se så mange her.

Vi er i en tid med pandemi og derfor også nogle restriktioner at tænke på.

Man skal blive siddende under koncerten, så folk holder afstand. Hvis man ligesom siger, at man skal blive siddende og ikke må danse.

Når Anna kigger tilbage på dagene, der er gået med musik på scenen som en impulsiv idé, har det faktisk været en godkendt succes.

Jeg synes virkelig at det er gået godt og taget i betragtning af at det var noget, der blev stablet på benene i last minute-agtigt. Så synes jeg at alle bare har været gode til at tage teten og vi har haft masser af frivillige her og lækker mad og øl.