6. maj 2017 Slået fra Af TV Lillebaelt

Racerbiler og flotte shows

Kolding: Racerbiler og flotte shows

Denne weekend står i motorsportens tegn, hvor det går løs på Køreteknisk Anlæg i Kolding med masser af toptunede racerbiler, MC’ere, Monstertruck Show og meget mere.

Der var udstilling af alverdens køretøjer, små som store og så blev der afholdt flere shows i løbet af dagene med opvisning af Mike Jensen på motorcykel, FMX-show med Alex Porsing, for at nævne nogle af tingene.
Vi var med om lørdagen til racerløb, shows og så mødte vi Didde, der er kendt fra tv-serien, “Familien fra Bryggen.”

Annonce
Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

Har du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt