5. oktober 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Rasmus Tantholdt og hans fotograf besøgte Kolding

Kolding: Rasmus Tantholdt og hans fotograf besøgte Kolding

“Det vi så” er titlen på en ny bog med en masse spændende oplevelser, som journalist Rasmus Tantholdt og hans tv-fotograf Anders Bach har oplevet i de seneste mange år sammen på job. De har været tæt på krig, katastrofer, sult og død.

Fotograf Anders Bach fortæller: 
Det vi så er en bog, der samler alle vores billeder undervejs på turene. Det er egentlig billeder, som vi oprindeligt ikke havde forestillet vi skulle udgives. Det er vores egne private billeder, som viser hvordan livet bag kameraet og vejen til de historier vi skulle lave. 

AnnonceRasmus Tantholdt og hans fotograf besøgte Kolding. TV-reportager og nyheder

Rasmus Tantholdt og hans fotograf besøgte Kolding

Rasmus Tanthold fortæller:
Det er et nedslag, for det er ikke sådan en bog, som man læser fra start til slut. Man kan ligesom slå op i bogen og så kan man få en historie. Og bladre videre og en anden historie, som måske er 10 år ældre. Så det er et nedslag fra vores liv, som rejsekammerater. 

Makkerparrets bedste oplevelser

Anders Bach:
Det er altid et svært spørgsmål. Men jeg tror en af de gode ting ved at rejse så meget, det er at selvom det er elendighed, død og ødelæggelse. Så synes jeg faktisk, at det vi oplever allermest er glade, venlig og varme mennesker. Vi oplever faktisk en hel del kærlighed og det giver troen på, at verden ikke er et dårligt sted, som vi nogen gange får det portrætteret som.