TVlillebælt.dk

Sensommerparty i Nicolais skolegård

12. august 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

Foto: Google Maps

Nicolais gård har ideelle faciliteter til at være kulturelt mødested, og for at vise mulighederne er en række af byens kulturinsitutioner gået sammen om den nye event “Sensommerparty i Skolegården”.

Eventen er tænkt som et aldersfavnende tilbud af aktiviteter fra fredag d. 23. august og de efterfølgende to fredage, som blandt andet tæller: Musik, gøglere, kulinariske tilbud, servering ved fællesborde og ikke mindst udendørsbio.

Festaftnerne har hver sit tema. Den første er med filmen Grease i centrum, hvor musicalsangerinden Johanna Fridell synger sange fra klassikeren, så deltagerne kommer i stemning til selve filmen på udendørs storskærm umiddelbart bagefter.

Annonce


Fredag den 30. august byder på jazz og gøglerier med Jazzband Kolding og klovne fra ”Akademiet for Uhæmmet Kreativitet”.

Sensommerfestlighederne rundes af 6. september i zombiernes tegn, da der er “Zombie Run” med dertilhørende udklædning – og forskrækkende løb rundt i midtbyen.

Alle tre arrangementer starter fra klokken 18.30, og til selve udebio anbefales det at medbringe egen stol. Bemærk i øvrigt, at Grease vises med engelske undertekster.

Bag Sensommerparty i Skolegården står Film6000, Nicolai Café, Dronning Dorothea Teatret, Jazzband Kolding og Bygning 5, som ser frem til nogle festlige arrangementer.

Hele herligheden er gjort mulig via velvillig støtte fra Fynske Bank, Kolding Kommune, EWII og Film6000.