21. november 2020 Slået fra Af TV Lillebaelt

Kogebogs-forfatter gav gode tips til kunderne

Simon Clemens besøgte i dag Bog & Idé i Vejle, hvor han havde 12 år gammel surdej og nybagt brød med. Han har også skrevet bøger og dem kunne man naturligvis købe med en signering på.

I dag mødte vi Simon Clemens hos Bog & Idé i Vejle. Han er kogebogs-forfatter, madkonsulent, uddannet kok, brødmand med speciale i surdej og livsnyder helt ud til fingerspidserne.

Han elsker sig at opholde sig i sit køkken og i dag har han taget sin 12 år gamle surdej med og en smagsprøve på hans brød, samt gode tips til at bage.

Annonce



Simon Clemens fortæller i interviewet

Jeg er jo kommet for at promovere mine bøger og også for at bakke op om de fantastiske bogbutikker vi har. Vi skal lidt tilbage til det med at bladre i bøgerne og tage stilling til hvad vi læser, synes jeg. Det skal man bakke op om, så jeg deler lidt brød og surdej ud.

I dag mødte vi Simon Clemens hos Bog & Idé i Vejle. Han er kogebogs-forfatter, madkonsulent, uddannet kok, brødmand med speciale i surdej. TV-reportager og nyheder

Forfatterens to bøger

Jeg har lavet to bøger, hvor den ene er rigtig nørderier inden for surdej og økologisk mel, der hedder “Den lille brødfabrik. Nummer to bog er tilbehør til rugbrødet, rullepølse, leverpostej og alle mulige ting.

Man kan ikke tage afsted uden at have noget brød med. Så jeg har lavet nogle små kuvert surdejsbrød fordi vi skal have folk ind i varmen og have en bid brød. Den er den bedste måde at sige velkommen på og så er det også lidt lokkemad.

Autografer til kunderne

Jeg signerer selvfølgelig bøgerne herinde og giver en lille personlig hilsen. Det synes jeg er den mindste man kan gøre, når folk kommer forbi. Og så kan man også få surdejen med hjem, som kan leve videre i deres egne små brødfabrik-hjem.