TV Lillebælt
Foto: Rigspolitiet

Stor biljagt i Kolding med 10 patruljer

26. april 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at flere patruljevogne har været til stede for at stoppe en biljagt, der startede på Fyn, hvor politiet kørte efter en mand, der ikke ville stoppe. Det siger Jeppe Thranum, der er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi til TV Syd.

– Klokken 17.15 modtager vi et opkald fra Fyns Politi om, at der er gang i en biljagt i vestgående retning. De beder om assistance og har i forvejen to patruljer efter den med hastigheder på op til 170 kilometer i timen, siger Jeppe Thranum

Biljagten fortsatte mod Kolding, hvor bilisten drejede ind mod Kolding by, og Sydøstjyllands Politi satte også flere vogne ind for at få stoppet bilen. Vagtchefen fortæller, at formentlig 10 politibiler har været involveret alt i alt.

Manden, politiet jagtede, endte med at køre mod Lyshøjskolen og Lyshøj Alle.– Vi forsøger tre gange at lukke ham inde. Han var tydeligvis ikke stedkendt. Han ligger og kører i cirkler, og vi får efterhånden lukket af, så han ender med at opgive, siger Jeppe Thranum til TV Syd.

Det er endnu uvist, hvorfor manden valgte at køre fra politiet. Politiet vil heller ikke oplyse om, der var andre passagerer i bilen.