TVlillebælt.dk

Tossede Tirsdage: Palle Pirat med “Skæg og skumsprøjt”

15. juli 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

PR-foto

Palle Pirat er tilbage med det nye show ”Skæg og skumsprøjt”. Tag med piraten Benni Rabalder og piratpige Lisbeth Syngesild ud på en musikalsk rejse på de syv have.

I det nye show ”Skæg og skumsprøjt” har Benni Rabalder fået piratstress. Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man ikke har prøvet det før. Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant. Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj? Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?

Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullnesskursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik og beroligende.

Tossede Tirsdage:

Hver sommer inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Alle arrangementerne er gratis og finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg (se kort længere nede) 

Det er en god idé at medbringe et tæppe til at sidde på og I er meget velkomne til at møde op noget tid før og medbringe en picnickurv. 

I tilfælde af dårligt vejr:

I tilfælde af vedvarende dårligt vejr og kraftig regn kan arrangementet blive flyttet til Bastionen, Nørrevoldgade 63. Er vejret dårligt, kan du ringe til Nyborg Bibliotek på 63 33 70 75 og forhøre dig om, hvor arrangementet bliver afholdt.

Tid: 10:30 – 11:15
Pris: Gratis
Lokalitet: Den Grønne, Gasværksvej 2, 5800 Nyborg
Arrangører: Nyborg Bibliotek