4. juni 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Vandkunst blev indviet på renoveret plads

Vandkunst blev indviet på renoveret plads

I dag var der indvielse af det renoverede Rådhustorv og en ny vandkunst i Vejle. Det foregik på Rådhustorvet med taler af borgmester Jens Ejner Christensen og Gerda Jørgensen, der er formand for Teknisk Udvalg, samt nogle andre stykker.

Borgmester Jens Ejner Christensen fortæller:

Det er jo indvielsen af det nye rådhustorv i Vejle og samtidig med det, også indvielsen af det fine vandkunst, som kunstner Jesper Rasmussen har udformet til os. Historien om det er at det er et byrum, som mange i kommunen kender og det har fået et nyt, spændende og meget indbydende udtryk.

Annonce

TV-reportager og nyheder
Det nye springvand blev indviet

Hvad tror du at vejlenserne siger til det her ?

Jeg tror at de vil tage det til sig og jeg synes allerede at man fornemmer det nu. Folk tager ophold på nogle af de borde og stole, der er her og man kan sige på trappen og følge med i byens liv. Så skal det jo bruges til det, som er tanken bag, at mennesker mødes og taler sammen.

TV-reportager og nyheder
Der blev talt om det nye springvand på rådhuspladsen

Det er et skønt sted for turisterne og det er typisk sådan, at hvis man som turist besøger en by, så søger man tit til byens kerne. Og det her er jo lige midt i byen, hvor det hele er startet med vores rådhus i byen. Det er her hvor rigtig mange i det daglige passerer forbi, så det er et markant sted for Vejle.