Velgørenhedskoncert i Skibet

10. maj 2019 Slået fra Af TV Lillebælt

Fodbold- og event præsenterer FAMILIEKONCERT 2019 – En fest for alle, på Skibet Stadion, søndag d.30 juni 2019

Med bl.a Wafande, Shaka Loveless, Mille vinder af MGP 2018, og Isabel vinder af The Voice Junior 2017.

Vi skyder fodboldskoleugen i gang med et brag af en åbningskoncert, og samtidig er hovedformålet at samle penge ind til Broen Vejle, Danske Hospitalsklovne, og Børnecancerfonden – Alt overskud går ubeskåret til velgørenhed.

Overskuddet går til flere gode sager

Overskuddet går til 3 velgørenheds-organisationer.

1) Danske Hospitalsklovne
2) Børnecancerfonden
3) Broen Vejle, som er et sted for trængte familier med ikke mange penge. Af overskuddet vil der blive givet mulighed for 5 – 10 børn for at komme gratis på fodboldskole i Skibet. Det er et tilbud, som de ellers ikke ville få, da deres forældre ikke har råd til dette.

Kendte kunstnere kan opleves

Wafande:
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få.

Shaka Loveless:
Shaka Loveless, som fik sit folkelige gennembrud med “Tomgang” og “Ikke mere tid” er ikke en mand der ligger på den lade side. Alle som har været så heldige, at have set Shaka og bandet live, ved, at der er garanti for en dybt fokuseret optræden fra en artist og et band der simpelthen elsker at spille sammen; de nyder hvert eneste sekund i selskab med publikum.
En koncert med Shaka er en koncert med ægte uforfalsket spilleglæde & en samling gode sange, der skal deles med publikum.

Mille fra MGP 2018:
Mille vandt MGP 2018 med sangen “Til Næste År” med 42% procent af seernes stemmer, og det er én sang, som alle stadig husker, og kan nynne med til. Siden har Mille været i studiet, og bl.a skrevet sangen “Det Minder Mig Om Dig”.

Isabel fra The Voice Junior:
Isabel har du helt sikkert hørt før. Hun er kendt fra The Voice Junior, hvor hun i 2017 vandt The Voice Junior som er et dansk talentshow, som bliver sendt på TV 2, nu på Kanal 5. Isabel sang bl.a Birdy – ‘Not about angels” i finalen.

Kompis – Sommer i Danmark:
En fantastisk sommersang, af 3 unge gutter, som virkelig kan sætte festen i gang blandt publikum, med deres sommerhit “Sommer i Danmark”. Ud på cyklen og skru op for den her!

Konferencier, Adam Duvå Hall:
Adam Duvå Hall er en dansk radiovært og komiker, og kendt fra TV3, og nuværende Go’morgen Danmark, vært. Han har været vært for Dansk Melodi Grand Prix, og deltaget i sæson 15 af Vild med dans. Nu kommer han til Skibet, og holder en fest med jer!

DJ Renter – René Terkildsen:
René Terkildsen, er kendt fra radioen. Han har lavet radio i 9 år på Radio VLR i Vejle samt på The Voice!
Nu er han DJ, og har “DJ Renter”, og han besøger Skibet, og varmer op til koncerten sammen med dig, med masser af sommerhits, som alle kan lide at danse og feste til.

Læs mere om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/450245529117550/