25. marts 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Victors talent for gokart giver store drømme

VEJLE: Victors talent for gokart giver store drømme

Hos Grindsted Gokart Klub mødte TV Lillebælt en fartglad dreng, der elsker at køre gokart. Han kommer fra Vejle og har et stort talent inden for en sport, hvor det går stærkt.

Victor fortæller:

Annonce

Jeg drømmer hver eneste nat om at køre Formel 1 og det er min største drøm. Jeg startede med at jeg først ville køre motorcross. Så tog min far et sted med mig ud og sagde, at det der bider, så du skal passe på ikke at blive bange. Det var så en gokart og min far sagde, at hvis jeg laver en rekord, så måtte jeg få en gokart. Jeg slog rekorden for voksne og børn, så min far købte en gokart til mig.

Victors talent for gokart giver store drømme

Talenten er stort og for at videreudvikle det er Victor kommet på skolebænken.

Jeg er optaget på Billund Skole, hvor de træner mig for at jeg bliver bedre, for jeg har meget talent indenfor at køre gokart.

Hvordan er det at komme på skolebænken ?

Ret godt og meget fint. Jeg kan lære noget mere.

Victors talent for gokart giver store drømme

Den unge fartglade elev er kommet ind hos Rasmussen Motorsport og køre i denne sæson. Og det kræver blod, sved og tårer, at komme til tops og få fuld udbytte af talentet.

Ronnie Rasmussen er teamchef hos Rasmussen Motorsport og han fortæller:

Vi har i det hele taget sådan hos os, at vi er lidt forsigtige i starten med at tale om talent. Men det handler om hos at have passion og vilje til at udvikle sig. Og det oplever jeg, at Victor har. Han kæmper og klør på og det er et potentiale for at udvikle et talent.

Besøg Victor på hans hjemmeside: VictorOdinSoria.dk