Video Produktion

TV Lillebælt filmer for både erhverv og private til små priser. Vi optager profilfilm, konferencer, receptioner, møder, fødselsdage og festlige begivenheder.

Mulighederne er mange og du er velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.
Optagelserne får du fuld ejerskab over med levering af den færdige video.

Video til små priser

Det koster 1000 kr for den første time vi optager og herefter 500 kr pr påbegyndt time.
Den færdige films varighed er op til to minutter og er der behov for længere tid, så kigger vi naturligvis på det. Video redigering er inkluderet i prisen.

Vi filmer i et større geografisk område

Vi optager i en radius på 100 km fra Kolding, som er fyn, sydjylland, østjylland og midtjylland. Det koster 100 kr til kørsel uden for Kolding Kommune.

Video Produktion

Video til firma

For virksomheder tilbyder vi at producere en lille film, så din virksomhed får en stor opmærksomhed hos modtagerne af dit budskab. De ser præsentationen med produkter, værdier og visioner. Her inviterer du potentielle kunder indenfor og det giver et godt indblik i forretningen og dermed tryghed til at handle.

På en video er dit budskab altid online døgnet rundt. Samtidig er levende billeder med lyd og fortælling, langt mere interessant og et blikfang, der hurtig giver mange visninger.

Stor erfaring med optagelser og redigering

TV Lillebælt har på fem år produceret 700 reportager og har en stor erfaring i optagelser og redigering. Vi sørger for at lyden er af god kvalitet og komprimerer den i vores program. Vi har klemmemikrofoner til brug ved tale og lys med til opgaven.

Vi bruger et professionelt videokamera, der optager i HD, som er en høj opløsning og vi leverer den færdige video via download.

Har du brug for hjælp til at lægge videoen op på en hjemmeside, You Tube eller Facebook, så er vi også klar til at hjælpe med det, som er inkluderet i prisen.

Kontakt os og hør mere om Video Produktion på tlf-nr: 22 54 54 42.

TV Reklame

Vi kan tilbyde at markedsføre den færdige video på vores hjemmeside: TVlillebælt.dk, hvor vi viser vores reportager fra trekants-området.
Der medfølger link og ubegrænset visninger.
Prisen for afvikling af video: 1000 kr pr måned.

Priserne er i danske kroner, inkl. moms og er gældende for 2021.

Her er lidt eksempler på vore produktioner for virksomheder