Video Produktion

TV Lillebælt Video ProduktionVideo Produktion hos TV Lillebælt tilbyder at producere en lille film, så din virksomhed får en stor opmærksomhed hos modtagerne af dit budskab. De ser præsentationen med produkter, værdier og visioner. Her inviterer du potentielle kunder indenfor og det giver et godt indblik i forretningen og dermed tryghed til at handle.

Video Produktion

På en video er dit budskab altid online døgnet rundt. Samtidig er levende billeder med lyd og fortælling, langt mere interessant og et blikfang, der hurtig giver mange visninger.

TV Lillebælt har produceret mere end 350 indslag og reportager med vores 4K kamera og har en stor erfaring i optagelser og redigering. Vi sørger for at lyden er af god kvalitet og komprimerer den i vores program.

Video Produktion

Vores videokamera er Panasonic HC-X1000 4K Ultra HD, der optager i en høj opløsning og vi leverer den færdige video på en dvd eller usb-stick.
Har du brug for hjælp til at lægge videoen op på en hjemmeside, You Tube eller Facebook, så er vi også klar til at hjælpe med det, som er inkluderet i prisen.
Kontakt os og hør mere om Video Produktion på tlf-nr: 22 54 54 42.

Video Produktion

TV Lillebælt Video Produktion kan tilbyde at lave interviews, optage møder, konferencer, receptioner og meget mere. Mulighederne er mange og du er velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Video Produktion

TV Reklame

Vi kan tilbyde at markedsføre den færdige video på vores hjemmeside: TVlillebælt.DK, hvor vi viser vores TV-indslag fra trekants-området og fyn.
Der medfølger link og ubegrænset visninger.
Prisen for afvikling af video: 500 kr pr uge.

Priserne er i danske kroner, ekskl. moms og er gældende for 2019.

Her er lidt eksempler på vore produktioner for virksomheder

Firma Video TV Lillebælt